“Sorunları çözme vaadiyle oy isteyenler sorunların kaynağı haline gelmişlerdir”

18 Ağustos 2015 19:36

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, Cumartesi günü saat 13.00’te parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye’nin çok kötü günlerden geçtiğini belirten Oflaz,  “Terörün sona ermesi için tek adres Saadet Partisi ve Milli Görüş kadrolarıdır” dedi.

“TÜRKİYE’DE HÜKÜMET DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Türkiye’de acilen hükümet değişikliğine değil artık zihniyet değişikliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan İl Başkanı Oflaz, toplantıda yaptığı konuşmada; “Maalesef ülkemiz çok hassas bir dönemden geçmektedir. Kaos ortamı giderek artmakta. Bu ortamı fırsat bilen terör de giderek azmaktadır. Her gün yeni bir saldırı her gün yeni bir bombalama, yeni bir suikast yeni şehit haberiyle sarsılıyoruz. Türkçe ve Kürtçe ağıtlar arşı titretiyor. Ülke olarak büyük bir fitne ateşiyle karşı karşıyayız. Bu fitne ateşini yok etmenin tek yolu inadına birlik, inadına kardeşliktir. Türküyle, Kürdüyle millet olarak her zamankinden daha fazla sağduyuya ve daha fazla aklıselime ihtiyaç vardır. Çünkü ülkemizi esir alan terör ortamı ne Türkün ne de Kürdün lehinedir. Son 20 yılda 50 binin üzerinde insan terör ve çatışma ortamında hayatını kaybetti. Bu rakam Kurtuluş Savaşında verdiğimiz şehit sayısından 5 kat daha fazladır. Yine bu çatışma ortamı nedeniyle her yıl silaha ortama 15 milyar dolar harcanmaktadır. Silaha harcanan bu para ülkemizin kalkınmasına, milletin refahına harcanmış olsa zaten birçok problem kendiliğinden çözülecektir. Ne kadar çok terör o kadar çok silah, ne kadar çok silah o kadar çok para anlayışına sahip küresel silah baronlarıdır. İslam ülkelerini iktidarsız hale getirerek birbirine düşürerek sömürmek isteyen küresel emperyalizmdir. Haçlı sevdasından hiçbir zaman vazgeçmemiş olan batılı güçlerdir. Varlığını İslam ülkelerin parçalanmasına borçlu olan ırkçı siyonizmdir. Nihai hedefi büyük İsrail devletini kurmak olan büyük Ortadoğu projesinin mimarlarıdır. Milletçe bu gerçeklerin farkında olmak ve kanı kanla durdurmak yerine daha fazla birbirimizi savunmak zorundayız.

7 Haziran seçimlerinden hemen sonra ortaya çıkan bu tablo parlamentodaki mevcut partilerin ülkenin sorunlarına çözüm getiremeyeceğini bir kez daha açıkça ortaya koymuştur. Çünkü sorunları çözme vaadiyle milletten oy isteyenler tam tersine sorunların kaynağı haline gelmişlerdir. Her 4 partinin de Türkiye’ye verebilecekleri hiç bir şey yoktur. Kaybedilen her gün ise milletimizin aleyhine işlemektedir. Bu yüzden Saadet Partisi olarak diyoruz ki Türkiye’de hükümet değişikliğine değil artık zihniyet değişikliğine ihtiyaç vardır. O zihniyetin adresi ise Milli Görüştür, Saadet Partisidir. Türkiye’nin milli görüşün tecrübesine, basiret ve ferasetine ihtiyacı vardır. 40 çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” dedi.

Bu haber 853 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...