Eğirdir’de Briç Şenliği

12 Ağustos 2015 15:52

Eğirdir Belediyesinin organizasyonlarıyla bu yıl ilki düzenlenen “Briç Festivali” 7 Ağustos 2015 Cuma günü başladı.

Eğirdir Belediyesi Vergi Dairesi üzerinde bulunan toplantı salonunda 3 gün boyunca gerçekleşecek olan yarışmalar, cuma günü saat 17.30’da “Hoşgeldin İkili” oyunu ile başladı.

Festivalin açılışında Türkiye Briç Federasyonunda görevli Hemşehrimiz  Güray Serim'in yarışmacılara teknik bilgileri aktarmasının ardından konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl "  Biz Eğirdir'in tanıtımı için aşağı yukarı ulaşabildiğimiz her dalı indirmeye çalışıyoruz. Güray bizim kıymetli bir ağabeyimizin oğludur. İstanbul’da okurken ve çalışırken hep Eğrdir'e geldiğini de beni ziyaret ederdi. Ne iş yapıyorsun diye sorduğumda hep birç oynuyorum derdi. Ben briç'in böyle bir iş kolu olduğunu bilmiyordum. Şener kardeşimin ve Güray'ın teknik bilgileri ile Eğirdir'de yapma kararı aldık.  Sizler bizleri yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah iyi bir başlangıç olur. Bu vesile ile hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Eğirdir'de ilki gerçekleştirilen Briç Turnuvası açık ikili oyunları ile pazar günü saat 14.00'de yapılacak açık ikili final karşılaşmaları ile son bulacak olup, Ödül törenin ardından son bulacak.

               

 

Bu haber 765 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...