“Beraberliğimizi Dünyaya Gösterme Zamanı”

12 Ağustos 2015 15:51

Türkiye’de yaşanan terör saldırılarıyla ilgili açıklama yapan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu, ‘’Ülkemiz yine tarihi dönemeçlerinden birini yaşıyor. Yaşanan olaylar terörün kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır. Yapılan terörist saldırılar aslında milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılmaktadır’’ dedi.

ESKİ GÜNLERE DÖNMEYECEĞİZ

Özkutlu ‘’Ülke olarak geçmişte hangi badireleri atlattığımız hangi bedelleri ödediğimiz hepimizin malumdur. Hem sivil vatandaşlarımızın hem de güvenlik güçlerimizin hedef alındığı olayların asıl amacı ülkemizin bir savaş ortamının içine çekilmek istenmesidir’’ diye konuştu. Ülkede kaos ortamı oluşturarak eski karanlık günlere döndürmek isteyenlere seslenen Özkutlu, milletin daha öncede yaşanan bu tür olaylarda olduğu gibi vatanını koruyacağını, kandan ve terörden nemalanan odaklara asla izin vermeyeceğini söyledi. Özkutlu, ‘’Yaşanan olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bu noktada millet olarak itidale ve aklıselime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Yüzyıllardır bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başaran bu topraklar yine tek yürek olup düşmanlarını alt edecektir. Toplumumuza bu tür acıları yaşatan olayların faillerinin ve arkasındaki karanlık güçlerin bir an önce tespit edilerek gereken cezanın verileceğine olan inancımız tamdır’’ şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR DESTEĞİZ

Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin politikalarının sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyen Özkutlu, zamanın, birlik olma ve bu birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterme zamanı olduğunu belirtti. Özkutlu ‘’Milletimizi derin üzüntüye boğan saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz’’ dedi.

 

 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...