IGİAD üyelerine ‘İletişim’ Semineri

14 Kasım 2012 17:28

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD), Barida Otel'de Beden Dili ve İletişim konulu Seminer düzenledi.

Seminer öncesi üyeler toplu olarak akşam yemeğinde bir araya geldi. Hoş sohbet ve samimi bir ortam içerisinde geçen etkinlikte dernek üyesi çok sayıda genç işadamı hazır bulundu.

Yemek sonrasında otelin Eğirdir toplantı salonuna geçildi. IGİAD Başkanı Adem Demiralay, katılımlarından dolayı üyelere teşekkürlerini ileterek başladığı konuşmasında gündemdeki konular hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Demiralay, dernek tarafından yürütülen minyatür halıcılığın geliştirilmesine yönelik AB Projesinin sona erdiğini ifade ederek, projenin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla Otantik Ev açıldığını ve proje ürünlerinin burada sergilenmeye devam edeceğini belirterek, üyeleri ziyarete davet etti.

 Daha sonra Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci-Yazar Necati Demirci tarafından Beden Dili ve İletişim konusunda üyelere seminer verildi.

Demirci, çağımızın en önemli sorununun iletişimsizlik olduğunu vurgulayarak; kelimeler yalan söylense bile, beden dilinin yalan söyleyemeyeceğini, iletişimde en etkili ve başarılı yolun beden dilini uygun şekilde kullanmak olduğunu ifade etti.

Seminer sonunda Demirci yayınlanan "Umudunuzu Kaybetmeyin" konulu kitabını katılımcılar için imzaladı.

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...