Bahçeli 5 Ağustosta Isparta’ya geliyor

4 Ağustos 2015 19:17

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katılmak üzere Çarşamba günü burada olacağı öğrenildi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına yapmak üzere 5 ağustos Çarşamba günü Isparta’ya geleceğini duyurdu. Programla ilgili bilgi veren Yalçın, ‘’Saat 17.00’da burada olacak Genel Başkanımızın programı yaklaşık 3-4 saat sürecek. Toplantıda 7 Haziran ve sonrasında gelişmelerle ilgili bir toplantı olacak. Biz de hazırlıklarımızı yaparak genel başkanımızın şanına yakışır bir şekilde o gün toplantıyı gerçekleştirmiş olacağız. Basına açık ve kapalı bölümü olacak. Sadece toplantıya katılmak üzere ilimize gelecek herhangi bir ziyaret olmayacak’’ dedi.

AĞUSTOS AYINDA 2 KEZ ISPARTA’YA GELECEK

Öte yandan MHP Lideri Bahçeli, 30 Ağustos’ta Isparta Belediyesi tarafından düzenlenecek Zafer Gecesi programına da katılacak. Ayrıca Bahçeli’nin bu gelişinde bir dizi açılış yapması ve etkinliklere de katılması bekleniyor. Böylelikle Bahçeli Ağustos ayı içinde Isparta’ya 2 ziyaret birden gerçekleştirmiş olacak.

 

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...