TERÖRE KARŞI, TEK YÜREK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

4 Ağustos 2015 19:07

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle şehitlerimizi anma ve birlik - beraberlik ruhunu yansıtmak amacıyla başta Isparta Valiliği ve Isparta Belediye Başkanlığı olmak üzere Isparta'daki STK'ların bir araya gelerek organize ettiği büyük bir yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş, 05 Ağustos 2015 Çarşamba günü saat:17.30’da Özkanlar Kavşağı’ndan başlayacak

Isparta'da hemen hemen tüm siyasi partiler, kitle örgütleri, dernek ve sendikalar teröre karşı tek yürek oluyor. Büyük miting için geri sayım başladı.

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle şehitlerimizi anma ve birlik - beraberlik ruhunu yansıtmak amacıyla Isparta'daki STK'ların bir araya gelerek organize ettiği büyük bir yürüyüş düzenlenecek.

Son günlerde tırmanan terör olaylarına Isparta tek yumruk, tek yürek cevap verecek.

Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan büyük mitingde on binlerce Ispartalı ellerinde sadece ve sadece Türk Bayrakları ile ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıktığını ve tek yumruk olduğunu haykıracak.

İşte o yürüyüşün detayları, "Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz sabırla ve dikkatlice takip ediyoruz.

Şehit olan evlatlarımız her birimizin ocağına ateş düşürüyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için her birimiz polis, asker ya da bir nefer olarak daima hazırız.

Isparta’da bulunan ve memleketimizin birlik beraberliği noktasında ayrım yapmadan hemfikir olan Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımız olmak üzere BÜTÜN MİLLETİMİZ EL ELE... BİRLİK BERABERLİK duygusu ile Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bir yürüyüş düzenliyoruz.

PKK, DHKP-C, DAEŞ ve bütün terör örgütlerini, uzantılarını ve destekçilerini LANETLİYORUZ.

Bizler diyoruz ki; Sağcı, Solcu, Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Laz, Çerkez hepimiz biriz, beraberiz. Bizler bir kilimin motifleriyiz. Birliğimiz, dirliğimiz ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü ilelebet dâim olacaktır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların, yapılan planların boşa çıkacağını biliyoruz. Bütün terör unsurları için yapılan operasyonlardan dolayı devletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu operasyonların kararlılıkla ve en sert bir şekilde devam etmesini devletimizden istiyoruz.

Bütün Isparta halkımız ile el ele yapacağımız yürüyüş; 05 Ağustos 2015 Çarşamba günü saat:17.30’da Özkanlar Kavşağı’ndan başlayacak, katılımcı vatandaşlarımıza Türk Bayrağı, tişört ve şapka dağıtacağız. Yürüyüşümüz Hükümet Meydanı’na kadar gelecek, burada yapılacak konuşmalar ve dua sonrasında Şehitlik Anıtı’na yürüyeceğiz. Şehitlik Anıtı’na çelenk sunup yürüyüşümüzü sonlandıracağız.

Sadece Türk Bayrakları ile yapacağımız yürüyüş ile diğer illerimize ve dünyaya “VATAN SANA CANIM FEDA” diyerek hepimizin bir asker ve bir polis olarak hazırda beklediğimizi göstereceğiz. Yapacağımız bu büyük yürüyüş için bizden desteklerini esirgemeyen, isimlerini saymakla bitiremeyeceğimiz herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu vesile ile bütün halkımızı 05 Ağustos Çarşamba günü saat:17.30’da Özkanlar Kavşağı’na bekliyor, “Bayrağını Kap Gel! Sende destek ol!” diyoruz.

Tekrar şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ve gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz"

 

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...