Senirkent’te Demirel için Mevlid okutuldu

3 Ağustos 2015 16:16

Senirkent Merkeze bağlı Süleyman Demirel Mahallesi sakinleri, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ölümünün 40. gününde mevlidi şerif okuttular.

17 Haziran 2015 tarihinde hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için vefatının 40. gününde Senirkent İlçesi Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarlığınca Mevlidi Şerif okutuldu.

Mevlidi şerif törenine Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ilçe halkı katıldı. Mevlidi şerif öncesinde 9. Cumhurbaşkanı Demirel’i mezarı başında ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuyan Süleyman Demirel Mahallesi sakinleri duygulu anlar yaşadılar. Konu hakkında açıklamada bulunan Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Adnan Taç, 9. Cumhurbaşkanı Sn. Süleyman Demirel’in ismini taşıyan mahallede ikamet etmekten dolayı gurur duyduklarını belirterek, Sn. Demirel’i mahalle halkı olarak çok sevdiklerini söyledi. Vefatının 40. gününde 9. Cumhurbaşkanı Sn. Süleyman Demirel için dua ve niyazda bulunduklarını ifade eden Muhtar Taç; “Mahalle halkı olarak saygıdeğer büyüğümüz için Mevlidi Şerif okuttuk ve arkasından yaklaşık 3 bin kişiye Sn. Demirel’in sevdiği yemeklerden etli nohut, etli pilav, irmik helvası ve ayran ikram ettik. Cenabı Allah ruhunu şad etsin, makamı cennet eylesin” dedi.

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...