ISMEK yaz kursları devam ediyor

31 Temmuz 2015 15:10

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimince başlatılan 2015 yılı yaz dönemi kursları devam ediyor. Yaz ayları dolayısıyla bu sezon 9-15 yaş gurubuna yönelik İngilizce, Bilgisayar ve Halk Oyunları kursları düzenleniyor. Kurslar Belediye’nin Kültür Sitesi’nde bulunan ISMEK biriminde veriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 21 Temmuz 2015 tarihinde başlayan kursların 10 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceğini söyledi. 9-15 yaş gurubuna yönelik üst seviyede profesyonel bir şekilde kurs düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Düzenlediğimiz kurslar belge için değil, öğretici kurslardır” dedi.

ISMEK birimince düzenlenen kurslara katılan gençler ise böyle bir kurs açılması ve bu kursların ücretsiz olarak kendilerine sunulmasından dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür ettiler. Kursiyerler, en iyi şekilde bilgisayar kullanmasını ve donanımları öğrendiklerini söylerken, İngilizce kurs alan öğrenciler de aldıkları kursun gerek okul hayatında gerekse normal hayatlarında kendilerine büyük fayda sağlayacağını kaydettiler. Halk oyunlarını öğrenmek için kursa katıldıklarını ve kursla birlikte hem halk oyunlarını öğrendiklerini hem de güzel vakit geçirdiklerini aktaran kursiyerler de, “Böyle bir kurs düzenleyerek bizlere bu imkanı sunan Başkanımıza teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundular.

 

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...