Eşiyle tartıştı intihara kalkıştı

30 Temmuz 2015 18:55

Eşiyle tartıştıktan sonra hava almak için dışarı çıkan 21 yaşındaki Samet B. İntihar etmek için Atatürk Stadyumu’nun ışıklandırma direğine çıktı. Polis ve eşi K.B’nin saatlerce ikna çabalarına yanıt vermeyen Samet B. herkesi korkuttu.

Isparta’da dün bir intihar girişimi daha yaşandı. 21 yaşındaki Samet B. eşiyle tartıştıktan sonra hava almak için dışarı çıktı. Bu sırada intihar etmek için Atatürk Stadyumu’nun ışıklandırma direğinin en tepesine çıkan Samet B.’yi polisler ikna etmeye çalıştı. Direğin tepesine seslerini duyuramayan polisler megafondan Samet’in 155 hattını aramasını ve telefon numarasını vermesini istediler. Telefon numarasını alan polis ekipleri, Samet B ile irtibat kurarak, derdini dinledi. Samet B., tartıştığı eşi ve bebeğini olay yerine istedi. Bu sırada 112 Acil Servis Ambulansı ve itfaiyede olay yerine geldi. İtfaiye hemen direğin altına hava yastığı açtı.

GÜL YÜZLÜ MELEĞİNİ SANA GETİRDİM

Olay yerine gelen eşi K.B, intihar etmek isteyen Samet B.’yi telefonda ikna etmeye çalıştı. K.B, “Gül güzlü meleğini sana getirdim. Ne olur aşağı in. Bizi yalnız bırakma. Gel sorunlarımızı yüz yüze konuşalım” dedi.  Eşiyle telefonda konuşan Samet B’nin zaman zaman ağladığı sesleri telefondan duyuldu. Eşini ikna edemeyen K.B. bir süre sonra fenalık geçirdi. K.B’ye 112 Acil Servis ekibi ambulansta müdahale etti. Bu sırada ikna çabalarına polis ekipleri devam etti. 2 saat süren ikna çabaları sonucunda Samet B. direkten inerek ailesine kavuştu. Samet B. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...