“AKP iktidarı 10 yılda ülkeyi 10 yıl geri götürdü”

12 Kasım 2012 19:34

 

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut, 3 Kasım 2002’de iktidara gelen AKP hükümetinin 10 yılını doldurduğunu ancak geriye bakıldığında yapılan icraatlarla ülkenin 10 yıl geri götürüldüğünün görüldüğünü söyledi.

 

Saadet Partisi Merkez İlçe Genişletilmiş  Divan Toplantısı Partinin Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut Başkanlığında gerçekleştirildi. Parti binasında yapılan toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Toplantı sonrası düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamada bulunan Merkez İlçe Başkanı Akbulut şunları söyledi; “Siirt’in Pervari ilçesinden gelen acı haberle bir kez daha yıkıldık. Bir kez daha yüreklerimize kor ateş düştü. Cenab-ı Allah milletimizi daha büyük felaketlerden, acılardan korusun. Bu millet şehitlerini her zaman minnet ve şükranla anacak. Onlara çok şey borçluyuz. Çünkü onlar bir insanın yapabileceği en büyük fedakarlığı yapıyorlar. En kutsal varlıkları olan canlarını bu ülke ve bu millet için veriyorlar. Bize düşen onların aziz hatıralarına sahip çıkmaktır. Allah terör belasından ülkemizi kurtarsın. Bir daha bu acılar yaşanmasın. Milletimizin başı sağ olsun. Ancak kazanın neden kaynaklandığı, herhangi bir ihmalin söz konusu olup olmadığı gibi konularında büyük bir titizlikle araştırılarak, aydınlatılmasını talep ediyoruz. 17 şehit askerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Terörle mücadele de en büyük güvencemiz olan Silahlı Kuvvetlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Mekanları cennet olsun.”

AKP Hükümeti iktidara geldiğinden bu yana milletimize büyük umutlar vâat etmiş olmasına rağmen beklentileri boşa çıkartmıştır.  Bir doluya  dokuz boşa çalışmaktadır. Dokuz boşu da göstermemek için süslü küfürlü laflarla meclisteki muhalefetlerle sataşarak  zaman geçirmektedirler.

Ekonomide çuvalladılar.

2002 yılında Türkiye’nin borcu 232 milyar dolar idi. Şu anda ise tüm özelleştirmelere rağmen Türkiye’nin borcu eksileceği yerde 536 milyar dolara çıkmıştır. Bütçe açığı 80 milyar doları geçmiştir. Buda yetmiyormuş gibi toprak satışları mülkiyetine 25 dönümden 300 dönüme  çıkartılmış dahası da bakanlar kurulu kararı ile bir misli artırılarak 600 dönüme çıkarılacağı ifade edilmektedir. Birde tutmuşlar Yüce Milletimizi alaya alırcasına IMF’ye borcumuz bitmiştir, borç vereceğiz diye alay etmektedirler.

Saadet partisi olarak diyoruz ki : Saadet Partisi iktidarında topraklarımız yabancılara peşkeş çekilmeyecek, bu gibi yasalar iptal edilecektir.  Bununla da kalmayıp akaryakıt litre fiyatında dünya birincisiyiz. Buda AKP hükümetiyle gerçekleşmiştir. Elektriğe, doğalgaza yapılan zamlarla halkımız artık “YETER” demeye başlamıştır. İşçiye, memura , emekliye zam yapılacağında cimrilikleri tutmaktadır.

İktidar partisi kaşıkla verdiğini maalesef kepçe ile geri almıştır.Daha düne kadar kendi kendine yeten bir ülke olmakla övünen Türkiye bugün samanı bile ithal eder hale gelmiştir.Yanlış tarım ve hayvancılık politikası ile başka ülkeler için açık pazar haline gelmiştir.Anguslar bile bizim kurbanlıklarımız olmuştur.

Isparta’mızda elma ve buğday fiyatları 6 – 7 yıldır yerinde sayarken, buna karşılık zirai ilaçlar ve gübreler 10 kat artmıştır.Üreticilerimizin belini bükmüştür.

Sadet partisi olarak diyoruz ki ; bu gidişata dur demenin zamanı gelmiştir. Saadet partisi iktidarında insan merkezli bir ekonomi politikası hayata geçirilecek ve vatandaşı canından bezdiren bu zam ve vergi dalgalarının son bulmasını sağlayacağız.

İktidar hükümetinin görmezlikten geldiği bir nokta da , ailelerin bölünmesi.

2011 yılında boşanan çiftlerin sayısı bir önceki yıla göre , 1.3 artarak 120.117 ‘ye yükseldi.Toplumun temel taşı olan aile yapısı çatırdıyor.Yıldan yıla boşanma oranları artıyor.Bireyin özgürlüğü denildiğinde ilk akla gelen şey , nikahsız beraberlik oluyor.

Saadet partisi olarak diyoruz ki . Aile kurumuna sahip çıkmalıyız.Önce ahlak ve maneviyat kavramını ve söylemini daha da ön plana çıkaracağız.”     

Batının Ortadoğu taşeronluğuna, Nesillerin uyuşturulmasına. Avrupa birliğine,

Ailelerin bölünmesine.Yabancılara toprak satışına. Tarım ve hayvancılığın bitirilmesine Zam ve vergide dünya şampiyonluğuna hayır diyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 1084 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...