“Erken seçim yazık olur”

15 Temmuz 2015 15:14

Erken seçime ilişkin görüşlerini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili İrfan Bakır, "Bir buçuk yıl içerisinde 3 seçim oldu. Her seçim zaten büyük bir yük. Nihayetinde yine seçim olacaksa olur. Dördüncü seçime gidilir. Fakat bence yazıktır” dedi

DEVİR KAVGA ZAMANI DEĞİL

Uzlaşmacı tavrıyla sorunları çözmeden yana olduğunu belirten Bakır, " Siyasetçinin asıl amacı  zaten sorun çözmektir. İktidar vekilleriyle aynı masaya oturabiliriz. Devir dövüş, kavga zamanı değil. Muhalefette bile olsak ben sorunları çözmeye uğraşacağım.  Diğer arkadaşlardan da böyle niyet bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 

14 İLKE EVRENSEL İLKELER

Yeni hükümetin kurulmasıyla ilgili CHP-AK Parti görüşmelerinin başladığını anımsatan Bakır, " Ben elimi taşın altına her zaman koyarım. Partinin önemi büyük, diğer arkadaşlarımızla da bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ona göre bir değerlendirme yapacağız. 14 ilkede yumuşama gibi bir şey söz konusu olmamalı. Çünkü olması gereken bunlar. Zor bir ilke değil ki. Hukukun üstünlüğü denildiği zaman hukuk tabi ki üstün olmalıdır"  şeklinde konuştu.  

ERKEN SEÇİM YAZIK OLUR

Erken seçime ilişkin görüşlerini de açıklayan Bakır; "Bir buçuk yıl içerisinde 3 seçim oldu. Her seçim zaten büyük bir yük. Nihayetinde yine seçim olacaksa olur. Dördüncü seçime gidilir. Fakat bence yazıktır. Partimiz içerisinde bir ön seçim oldu. Partili arkadaşlarımız bizi seçtiler. Biz de iyi niyetlerini suiistimal etmeden çalışacağız. Ön seçim olursa tekrar varız, ya da parti gösterirse yine oluruz. Dur denilirse dururuz. Bende art niyet yok. Ben hizmet için varım. Az önce de belirttim ben hizmet adamıyım. Önüme ne gelirse gelsin ben üretmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

 

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...