İİBF’den Süleyman Demirel için özel sayı

10 Temmuz 2015 16:37

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 17 Haziran’da vefat eden Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için özel sayı çıkaracak. Dergi için hazırlıklar başladı.

Konu ile ilgili olarak İİBF’den yapılan duyuruda; “Elli sekiz üniversitenin kurulmasında imzası bulunan ve “hür üniversite bu kurumun vazgeçilmez şartıdır” diyerek üniversitemiz nezdinde üniversitelere verdiği değeri ortaya koyan Türk devlet ve siyaset hayatında önemli projelere imza atan 9. Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in ardından Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi tarafından Süleyman Demirel’in Ardından isimli özel bir sayı çıkarılacaktır.

Bu sayıda deneyim ve bilgi birikime sahip değerli siyaset adamları ve basın mensupları ile akademi camiasının önde gelen isimlerinin katkıları beklenmektedir. Söz konusu özel sayı, mümkün olduğunca fazla sayıda yazı ve görüşü bir araya toplamayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda gönderilecek çalışmaların 3000 kelimeyi aşmayacak içeriğe sahip olması ve Merhum Süleyman Demirel’in siyasal yaşamı, liderliği, hükümetleri, politikaları, söylemleri ve anıları gibi konuları kapsaması talep edilmektedir.

Konu hakkında SDÜ İİBF Dergisi Editör Yardımcıları ile iletişime geçilebilir. İletişim bilgileri şöyledir:

Yrd. Doç. Dr. Hakan Mehmet KİRİŞ demirelozelsayi@sdu.edu.tr

Arş. Gör. Elvettin AKMAN demirelozelsayi@sdu.edu.tr ” denildi

 

Bu haber 797 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...