“Modern bir ulaşım için çalışıyoruz”

10 Kasım 2012 15:22

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde caddelerde yürütülen altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda 3 etap halinde yapılacak olan yaklaşık3500 metreuzunluğundaki 202 Cadde’nin ilk iki etabındaki çalışmalar tamamlandı. İlk etabının ikinci kat asfaltı ile birlikte trafik çizgileri bitirilirken, ikinci etabın ilk kat asfaltı da bitirildi. Üçüncü ve son etapta ise freze ile yorgun asfalt kaldırılırken, yoldaki altyapı çalışmaları devam ediyor.

Işıkkent, Batıkent, Hızırbey ve Binbirevler Mahalleleri başta olmak üzere diğer bölgelerinde İstanbul yoluna ulaşımlarını rahatlatacak olan 202 Cadde’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, caddenin üç etap halinde yapıldığını söyledi. Caddenin ilk etabının altyapı, birinci ve ikinci kat asfaltlarının tamamlanarak, yol çizgilerinin de bitirilerek halkın hizmetine sunulduğunu belirten Başkan Günaydın, “Bu yollarımız 60 yıla hitap edecek şekilde yapılıyor” dedi.

Caddenin ikinci etabının birinci kat asfaltının da tamamlandığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 3 etabında Adliye önüne kadar inerek İstanbul Caddesi ile kavuşacağını aktardı. Günaydın, “Yolun tamamlanmasıyla birlikte üst mahallelerimizi üniversite ve İstanbul yoluna bağlamış oluyoruz. Modern bir ulaşım için çalışıyoruz. Kaliteli yaptığımız yollarımıza her türlü trafik çizgi ve işaretleri ile donatıyoruz. Caddemizin ilk etabı çok güzel bir şekilde tamamlanarak halkımızın kullanımına sunuldu. Aynı şekilde caddemizin ikinci ve üçüncü etapları da aynı güzellikte tamamlanarak yine halkımızın hizmetine sunulacak. Şimdiden bu caddemizde halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...