Körfez Dershanesi de Bakanlık onayını aldı

1 Temmuz 2015 19:20

Körfez Dershanesi  temel liseye dönüşmek için 19 Haziran itibariyle Bakanlık onayını aldı.

Körfez Dershanesi de temel liseye dönüşmek için Bakanlıktan onay aldı. Hedeflerinin önceki tecrübelerini okul tecrübesiyle birleştirerek Isparta’da en iyi hizmeti vermek olduğunu bildiren Körfez Dershanesi Müdürü Sefa Tekinkaya , ‘’Eğitim öğretimle alakalı temel fonksiyon gören bir kurumumuz var. Yeni dönemde okula dönüştürme söz konusu oldu. Daha önceki tecrübelerimizi okul tecrübesiyle birleştirerek Isparta’ya daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

‘’EĞİTİM SEFERBERLİĞİNDE BİZ DE VARIZ’’

Öğrencilerimize iyi hizmet vermek istiyoruz. İyi bir rehberlik sunup iyi bir eğitim öğretim adına tam teşekküllü olarak Isparta’nın eğitim seferberliği için okul olarak ortaya çıkmış olacağız. Şuanda binamız hazır. Mevcut bina temel lise olarak hizmet verecek’’ dedi.

‘’KAYITLAR BAŞLADI’’

Öte yandan sınıfların maksimum 24 kişilik olacağını ifade eden Tekinkaya, ‘’Okulun toplam kontenjanı 565 öğrenci. Tek devre olacak. Sabah okul başlayacak. Sahtan öğleye kadar 5 saat ders var. Öğleden sonra 2 saat uygulama dersi var. 7 dersten sonra da 2 saat etkinlik zamanı olacak. Biz özellikle ara sınıflarda öğrenciyi en az ödevle eve göndermeyi hedefliyoruz. Sınav gruplarına da biraz daha fazla sınav desteği vermiş olacağız. Tecrübelerimizi okula aktaracağız. Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatını uygulayacağız. Kayıtlarımız başladı’’ diye konuştu.

Bu haber 770 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...