Eğirdir MYO Öğrencileri Belediye Meclis Toplantısına katıldı

8 Kasım 2012 19:03

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü 1. ve 2. öğretim öğrencileri Kamu Yönetimi Dersi için Belediye ve Meclis üyeleri konusunda bilgi edinmek maksadıyla 6 Kasım 2012 Salı günü akşamı saat 19.00’da başlayan Eğirdir Belediye Meclis Toplantısı’nda dinleyici olarak bulundular.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü 1. ve 2. öğretim öğrencilerinden Nazan Özbek, Merve Dönmez, Sedat Sarı, Samet Mehmet Göçer, Ali Kaya Deniz, Murat Terli, Gülçin Demir, Ezgi Alptekin, Büşra Özdoğru, Ezgi Kurt, Fidan Şahin, toplantı sonunda Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve bazı meclis üyeleri ile bilgi alışverişinde bulundular, sohbet ettiler.

Belediye Meclis Toplantısı’nın halka açık, ses ve kamera kayıtları alınarak şeffaf bir şekilde yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik eden öğrenciler, gördükleri sıcak ve samimi davranışlarından dolayı memnun kaldılar.

Başkan Özmeral, öğrencilerin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Sizler bize birer emanetsiniz. Bütün öğrencilerimizi seviyoruz. Her türlü sıkıntınızda Belediyemizin kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Sizlere faydalı olabildiysek ne mutlu.” diyerek öğrencilerin fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı.

Bu haber 1543 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...