“Ancak fuzuli yapılmış bir masraf olur”

8 Kasım 2012 18:59

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Isparta Antalya Duble Yol Projesini Ağlasun Bucak üzerinden yapma kararını değerlendirerek, söz konusu kararın CHP İl Örgütü olarak kendilerini son derece üzdüğünü belirterek, “Yolun gündemdeki haliyle yapılması ancak fuzuli yapılmış bir masraf olur” dedi.

1995 yılında hizmete açılan Dereboğazı yolu  Isparta’nın önde gelen şahısları tarafından öncülük edilerek,  Antalya ve Isparta arasındaki bağlarının güçlendirilmesi adına o tarihlerde düşünülmüş ve dönemin imkanları ile günümüze taşınmış, Isparta’nın ciddi bir yatırımıdır. Ancak geldiğimiz noktada önemli bir kazanım olan bu yolun, duble yol 2013 yatırımları kapsamında Ağlasun-Çeltikçi-Bucak üzerinden yapımına karar verilmesi CHP Isparta il örgütü olarak bizleri son derece üzmüştür. Isparta-Antalya duble yolu Isparta için ekonomik açıdan  son derece önem taşımaktadır. Antalya limanı, havaalanı ve Serik-Belek-Alanya tatil beldelerine ulaşılabilecek en kısa yol bu yoldur. Yolun gündemdeki haliyle yapılması ancak fuzuli yapılmış bir masraf olur.

2002 ve 2012 seneleri arasındaki Ispartamızın önemli değerlerinin bir bir elimizden kayıp gitmesi tamamen siyasi bir başarısızlıktır. Aksini iddia etmek de sadece gerçekleri görmezden gelmektir. Antalya gibi dünya çapında bir turizm merkezine komşu olan Ispartamızın cezalandırılmasının önüne geçmek için sesimizin çıktığı kadar yetkililere sesleneceğimizi bildirmek isteriz. Hatadan en kısa sürede dönülerek Davraz kayak merkezinde de yaşanan telafisi olmayan zararlara bir yenisinin eklenmesini istememekteyiz. Tüm STKları da bu çağrımız ile Isparta adına destek vermeye bekliyoruz. Öncelikli olarak iktidar partisi aracılığı ile Sayın Başbakanın Isparta mitinginde vermiş olduğu Antalya Isparta duble yol sözünü de yerine getirmesi için gerekli girişimin yapılması gerekmektedir. CHP olarak bu olay sonuçlanıncaya kadar takipçisi olacağımızı bildirir hemşerilerimize  saygılar sunarız.

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...