Vali Özkan: ‘’Seçimler demokrasi bayramıdır’’

7 Haziran 2015 22:15

Vali Vahdettin Özkan, pazar günü gerçekleştirilen genel seçimlerde oyunu eşi Ruhan Özkan ile birlikte kullandı. Vali Özkan, ‘’Seçimler milletin iradesinin sandıklar vasıtasıyla karar mekanizmalarına yansımasının ifadesidir’’ dedi.

Vali Vahdettin Özkan, 7 Haziran genel seçimlerinde oyunu Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi zemin katında 1260 nolu sandıkta eşi Dr. Ruhan Özkan ile oyunu kullandı. Oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarına duygularını aktaran Vali Özkan, ‘’Seçimler milletin iradesinin sandıklar vasıtasıyla karar mekanizmalarına yansımasının ifadesidir. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi temennimizdir. İlimizde baktığımız zaman iyi bir seçim sürecini geçirdik. Çok nitelikli ve toleranslı bir şekilde bütün siyasi partilerimizin demokrasi ve hukukun temel kuralları çerçevesinde kendi faaliyetlerini icra ettiler. Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşerilerime teşekkür ederim.

‘’DEMOKRASİLERE SİYASİ PARTİLER OLMAZSA OLMAZIMIZDIR’’

Gerçekten Isparta’daki hoşgörülü bir hava içinde partisel vazifeleri ifa etmeleri bizim açımızdan bir kazanım. Bütün güvenlik tedbirlerimiz alındı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazımızdır. Seçim günleri demokrasinin bayram günü olarak ifade edilir. Milletimizin iradesi nasıl tecelli ederse, bu anlamda milletimizde huzur içinde faaliyetlerini icra edecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber 875 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...