“Artık o çalışsın, baksın..”

5 Haziran 2015 19:54

Ak Parti Milletvekili Recep Özel ile MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın, günlerdir devam eden gölet tartışması farklı bir hal aldı. Milletvekili Özel'e "Kapak olsun cümlesini çerçeveletip ona fazlasıyla iade edeceğim" diyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, canlı yayına bilgi dolu kutuyu getirerek, " İşte kapak çerçevelendi kutu haline geldi, kendisine göndereceğiz. Artık o çalışsın, baksın" diye konuştu.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AK Parti Milletvekili Recep Özel’in ölçüsüz biri olduğunu ileri sürdü. Özel’in siyasette ölçüyü düşüren biri olduğunu öne süren Yalçın, ‘’Sokak ağzıyla konuşan ve konuştuğu lafın nereye gittiğini bilmeyen biri. Bilip bilmediği her konuyu konuşan bir insan’’ yorumunda bulundu.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile AK Parti Milletvekili Recep Özel arasında bir süredir devam eden polemiklere bir yenisi daha eklendi. MHP İl Başkanı Yalçın, Milletvekili Özel’e son söylediği cümleler üzerinden yüklenirken sert ifadeler kullandı.

AK parti İl Başkanı ve milletvekillerinin Isparta’yı başka gezegenden izlediklerini ileri süren Yalçın, ‘’Isparta’yı sahipsiz bıraktılar. İlimiz şu anda kaderine terk edilmiş durumda. Isparta’da başka ilde uygulanmaya yönetmelikler uygulanıyor. Isparta hizmet almada 70’inci sırada. Yine ilimizde her 10 kişiden biri icralık durumda. Kredi kartı borcu sıralamasında 15’inci İliz. Isparta teşvik kanunundan dolayı inim inim inletildi. AK parti tarafından cezalandırıldı derken bunu kastediyoruz. Isparta’da kalan 2 fabrika da Demirellerin fabrikaları. Onlar da öz sermayeleri ile ayakta duruyor. İcra Müdürlüğü 4’e çıkmış. İşsizlik yüzde 18’e yükselmiş. Nüfusta 90 bin azalma var. Isparta’da 46 bin kişiye Ak Parti tarafından yardım veriliyor. Isparta’yı sadakaya muhtaç hale getirdiler. Türkiye’de en yüksek yardım alan illerden biri Isparta’’ dedi.

Öte yandan seçim beyannamelerinde de açıkladıkları yardımları 8 Haziran’dan itibaren hayata geçireceklerini müjdeleyen Yalçın, ‘’Mazot 1,75 lira olacak. Emekliye 2 kez 1400’er lira ikramiye vereceğiz. Evi olmayan ailelere 250 lira kira yardımı yapacağız. Bunların tamamı 91,2 milyar dolar. 17 Aralık’ta konuşulan para 250 milyar dolardı. Bir günde Türkiye’de uçurulan paranın 3’te 1’i. MHP iktidara geldiğinde biz balık tutmayı öğreteceğiz. Ama o ana kadar da gereken destek verilecektir. MHP oy verecekler 8 Haziran’dan itibaren de hangi işte çalışmak istiyorlarsa MHP imkânları yandaşlara değil milletine seferber edecek’’ diye konuştu.

Diğer taraftan Özel’e yüklenen Yalçın, ‘’Recep Bey çok ölçüsüz bir adam. Siyasette Isparta’da seviyeyi düşüren bir kişi. Sokak ağzıyla konuşan ve konuştuğu lafın nereye gittiğini bilmeyen bir insan. Bilip bilmediği her konuyu konuşan bir insan. Bir konuşmasında barajlar kralı Veysel Eroğlu dedi. Türkiye’de barajlar kralı Süleyman Demirel’dir. 28 Şubat’tan bahsediyor. O tarihte askerliğini yapmayan bir insan. Konuştuğu konulara baktığımda ben üzülmeyim diye Recep Özel’le ilgili haberleri takip etmiyorum. İsa Yalçın barajlardan anlamaz başka işlerden anlar demiş. Üzüldüm. Kendisine iade ediyorum. Ben inşaat mühendisiyim. Senin gibi ne mesleği olduğu belli olmayan birisi değilim. İnşaat mühendisi olarak baraj inşaatı da yaptık. SDÜ’den mezun oldum. Bu işte anlamadığımı söylediğinde hocalarıma haksızlık yapmış oluyor. Ağzına geldiği gibi konuşursa kendisine cevabını veririz. Aklına geleni konuşan adamdan milletvekili olur mu?’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...