CHP’li vekil adayları sahnede

2 Haziran 2015 18:56

CHP Milletvekili Adayları İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz hafta sonunda katıldıkları düğün törenlerinde helva kararak, kına gecelerinde piste çıkıp, oynadılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, hafta sonunda partisinin birinci sıra adayı İrfan Bakır ile çok sayıda düğün törenine katılıp, pistte oynadı.

Katıldıkları düğünlerde yapılan istek üzerine pistte oynamayı da ihmal etmeyen renkli kişiliğe sahip CHP adayları, vatandaşın her anında yanında oldukları ve kendilerinin de halktan biri olduklarını yinelediler.

Geçtiğimiz cumartesi günü Eğirdir İlçesi ve Isparta Vatan Mahallesi’ndeki toplam 5 düğüne katılan CHP Milletvekili Adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve çalışma ekibi, katıldıkları düğünlerin kına gecelerinde istek üzerine oyun havası oynayıp, halay çektiler.

Düğün sahipleri ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan adaylar, yoğun temponun stresini düğünlerde atma fırsatı buldular.

Katıldıkları düğün törenlerinde, helva kararak gelenek ve görenekleri de yerine getiren adaylar, hafta sonunda siyasi çalışmaları bir süreliğine bırakıp, sosyal taraflarıyla boy gösterdiler.

Öte yandan adayları halkın içinde görmekten mutluluk duyduklarını ileten bazı vatandaşlar, “İşte halkın vekilleri sahnede… Bizim yıllardır aradığımız da bu… Milletvekili dediğin işte böyle olur… Hiçbir üstünlük göstermeden halkla birlikteler…” şeklinde yorum yaptılar.

 

Bu haber 826 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...