Dinçtürk’ten ITB’ye ziyaret

1 Haziran 2015 18:55

CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk’u ziyaret etti. Ziyarette Isparta için birlik çağrısı yapan Dinçtürk, “Isparta yıllarca ihmal edilmiş, siyasete kurban edilmiş. Bizler, alacağımız yetkiyle, 7 Haziran’dan sonra şehrimizi bu durumdan kurtaracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Eczacı İsa Önder Dinçtürk, seçim öncesi Isparta’daki kurum ve kuruluş gezileri kapsamında Isparta Ticaret Borsası’nı (ITB) ziyaret etti.

ITB Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk tarafından karşılanan CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Isparta’nın çıkarları için kentteki tüm kurum ve kuruluşların siyaset üstü bir şekilde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

DİNÇTÜRK: “ISPARTAMIZI HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE TAŞIYALIM”

Ziyarette konuşan CHP Isparta Milletvekili Adayı Dinçtürk, “Ispartamız hem sizin sektörünüzle ilgili hem de çiftçiler konusunda  sıkıntılı siyasete kurban edilmiş birçok şey var.. Siyasete kurban etmeden Ispartamızı gerektiği yere taşımamız lazım. Isparta ihmal edilmiş, olması gerektiği yerin çok altında… Yol sorunu, ulaşım sorunu ve çok acıdan engellerimiz var. Destekte bir alt basamağa düşmek bile bizde ciddi bir sıkıntı yarattı. Fabrikalarımız kapandı ve yurttaşlarımızın büyük bölümü işsiz kaldılar. İnşallah bize de bir yetki verilirse, sizlerden alacağımız sorun ve sıkıntıları meclise taşıyacağız ve Isparta’nın sorunlarını siyasetin üzerinde tutacağız. Hep birlikte omuz omuza Isparta için mücadele vereceğiz” dedi.

“ISPARTAMIZ BİR KARAR VERECEK, SONUCU MERAKLA BEKLİYORUZ”

Dinçtürk’ten sözü alan ITB Başkanı Ahmet Adar ise, “Seçim, demokrasinin gereği ve olması gereken birşey… Yapılması gereken bir şey seçim öncesinde tüm siyasi partiler eşit şartlar altında yarışıyor. İsa Beyi de takip ediyoruz maratonda ipi göğüslemek için 24 saat çalışıyor. Isparta halkı bir karar verecek ve bunu hepimiz 7 Haziran’da göreceğiz. Biz Isparta için, ülkemiz için bu seçimin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, sonucunu hep beraber merakla bekliyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber 848 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...