Emniyet ve Jandarma personeline “Standart Kolluk Yetkileri ve Yeni Nesil Yetkiler” Konferansı

29 Mayıs 2015 18:55

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, kamuoyunda “İç Güvenlik Paketi” olarak adlandırılan ve 4 Nisan 2015 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6638 Sayılı Polis Vazife ve Selahiyetleri Kanunu, Jandarma Teşkilat Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasını Öngören Kanun hakkında uygulamada dikkat edilmesi gereken konularla ilgili olarak ülkemizin önemli hukukçularından olan Prof. Dr. Feridun YENİSEY’ in katılımları ile 16 Mayıs Cumartesi günü Barida Hotels’ e ait konferans salonunda bir konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Feridun Yenisey tarafından değişen kolluk mevzuatını da kapsayacak şekilde “Standart Kolluk Yetkileri ve Yeni Nesil Yetkiler” başlığı altında düzenlenen konferansa Vali Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı  Mustafa Kemal Çokdinç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan ile Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarının özellikle adli kolluk görevi ifa eden personeli katıldı.

Konferans sonunda İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Prof. Dr. Feridun Yenisey’e halı üzerine portresinin dokunduğu bir tablo hediye edildi.

 

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...