Eğirdir SARİM’den Başkan Şengöl’e teşekkür plaketi

25 Mayıs 2015 18:09

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü  tarafından düzenlenen 2. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu akşam yemeğinde sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçenlere plaket takdim edildi.

ESARİM adına Başkan Şengöl’e verilen plaketi Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz takdim etti. ESARİM Müdürü Şakir Çınar, “sadece sempozyuma değil her zaman kurumumuza destek olan maddi ve manevi katkıları bulunan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Plaketi kabul eden Başkan Şengöl, “Eğirdir için önemli bir kurum olan Su Ürünleri Araştırma İstasyonu’nun ilçede bulunması varlık göstermesi hepimiz için çok önemlidir. Düzenlenen bu sempozyuma ülkemizin çeşitli yerlerinden bir çok misafirimiz geldi. İlçemizin güzellikleriyle tanıştılar ve gidecekleri memleketlerinde Eğirdir’i iyi bir şekilde anlatacaklar ve dolayısıyla tanıtacaklar. Asıl ben böyle ir organizasyonu düzenleyen Eğirdir Su Ürünleri İstasyonu Müdürlüğü’müze ve Müdürümüz Şakir Çınar Bey’e teşekkür ediyorum, ESARİM ve EMARİM gibi kurumlarımızın her zaman yanındayız, kendilerine yardımcı olmaya hazırım” dedi. 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...