“Vatandaşın memnuniyetini birici sırada tutun”

6 Kasım 2012 18:15

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, Bakanlık müşaviri olarak Ankara’ya atandı. Kızılşimşek,  son mesai gününde personelini toplayarak kuruma işi için gelen vatandaşların kurumdan memnun ayrılmaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam etmelerini istedi.

Isparta’da 10 yıl Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 6 Temmuz 2011 tarihinde çıkan yasa ile Bakanlığın ikiye ayrılması üzerine o tarihten bu yana Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, Bakanlık müşaviri olarak Ankara’ya atandı. Kızılşimşek’in yerine ise  Konya İl Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Albayrak getirildi.

ISPARTA’YA MÜDÜR KONYA’DAN GELİYOR

Isparta’da 2001 yılından 6 Temmuz 2011 tarihine kadar Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Bakanlığın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak yeniden yapılanmasının ardından İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Kızılşimşek, bundan böyle Ankara’da müşavir olarak göreve yapacak. Bakanlık yeni atamasıyla birlikte Isparta Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü görevine Konya’dan Mehmet Albayrak atandı.

KIZILŞİMŞEK; “11 YILDIR ISPARTA’DA

TÜM KURUMLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK”

Müdür Halil Kızılşimşek, 6 Kasım 2012 tarihi itibariyle vekaleten yürüttüğü görevi Mehmet Albayrak’a teslim edeceğini belirterek, Albayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Kızılşimşek; “11 yıldır başta sayın valilerimiz olmak üzere tüm kamu kurumları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve tüketiciler ile uyumlu bir çalışma içerisinde Isparta’ya hizmet etmeye gayret gösterdik. Bundan böyle de Ankara’daki görevimde Ispartalı hemşehrilerimin talepleriyle ilgili elimden gelen gayreti göstereceğimi belirtir, Isparta halkına saygılarımı sunuyorum” dedi.

PERSONELE SON UYARILARINI YAPTI

Dün öğleden sonra Isparta’daki görevinden ayrılan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Halil Kızılşimşek, sabah saat 09.00’da müdürlük personelini toplayarak onlara hitaben bir konuşma yaptı. Müdür Kızılşimşek konuşmasında; “Yaklaşık 11 yıldır bu kurumda sizlerle birlikte çalışmaktayım. Dola olarak iyi günlerimiz de oldu, kötü günlerimiz de. Ancak, tüm bunlara rağmen kurumumuzda devletin işlerini hep birinci planda tuttuk ve kurumumuza iş için gelen vatandaşlarımızın işlerinin bir an önce görülmesi noktasında gayret içinde olduk. Bunu yaparken hedefimiz buradan çıkan vatandaşlarımızın ‘Allah kahretsin bu kurumu işimi bile görmeden gidiyorum’ dedirtmemekti. Bunu başardıysak kedimi mutlu addedeceğim.

Bilindiği gibi kurumumuzda son iki yıl içinde üç arkadaşımız diğer illere İl Müdürü olarak atandılar. Bu noktada Türkiye’de üç personelini il müdürü yapan tek il Isparta’dır. Bundan dolayı da ayrıca mutlu ve gururluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlerden gelen vatandaşlarımızı güler yüzle karşılamak, işlerini gördükten sonra güler yüzle uğurlamanızı istiyorum. Böyle de yapacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Halil Kızılşimşek, toplantı sonunda ise tüm personelle tek tek vedalaşarak onlarla helalleşti.

 

Bu haber 942 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...