‘’Siyasetçi kökünden beslenmezse ömrü uzun olmaz!’’

20 Mayıs 2015 16:08

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, ‘’Bu milletin gerçek değerlerini koruyacak gençler ve devlet adamları yetiştireceğiz” dedi. Okutan rakiplerine mesaj vererek ‘’Ağaç kökünden beslenir. Beslenmezse o ağacı sel alır, yel alır’’ dedi.

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, gençlere önem verdiklerini ve çocukların okullardan meslek sahibi olmuş bir şekilde mezun olmasını sağlayacaklarını söyledi. Bu milletin gerçek değerlerini koruyacak gençler ve devlet adamları yetiştireceklerini belirten Okutan, şerrin karşısında, hayrın yanında yer alacaklarını ve buna yemin ettiklerini belirterek, ‘’Türkiye’nin kaderi 3­5 kişinin elinde. Ağaç kökünden beslenir, beslenmezse o ağacı sel alır, yel alır. Siyasetçide kökünden bezlenmezse onun ömrü uzun olma’’ dedi.

‘’BU TOPRAKLARI YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ’’

Öte yandan köylerin her geçen gün kan kaybettiğini, köylerde 2 genç gördüklerinde mutlu olduklarını bildiren Okutan, gençlerin köyden kentlere göç ettiğini ancak göç edenlerin de diğer illerde garson, temizlik işçisi olarak çalıştıklarını belirterek, “Biz bu toprakları yeniden canlandırmalıyız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 778 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...