‘’Recep Özel vekil olamayacağını anladı’’

19 Mayıs 2015 15:36

SP Milletvekili Adayı Gençay, AKP Milletvekili Özel’in her ortamda 4. sıra adayları Ayşe Usta’yı ‘’Isparta’nın tek kadın milletvekili adayı’’ olarak gösterdiğini belirterek, ‘’Bizim 2. sıra adayımız Ayşe hanımı unutuyor. Recep beye teşekkür ediyorum adayımız Ayşe hanıma çalıştığı için’’ dedi.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Cevat Gençay flaş bir çıkış yaparak AK Parti Milletvekili Recep Özel’e göndermede bulundu. Özel’in 4. sıra adayları Ayşe Usta’yı Isparta’daki tek kadın aday olarak gösterdiğini ve her ortamda ‘’Ayşe hanımı seçin gönderin Mecliste kadınlarımızı temsil etsin’’ dediğini belirterek, ‘’Biz de diyoruz ki partimizin 2. sıra adayı Ayşe Taşören kardeşimiz var. Hem de Isparta’da yaşıyor. Birileri gibi başka illerden bulup da getirmedik ey Ispartalı kardeşlerim. Recep Bey herhalde bize çalışıyor. ‘Ayşe hanımı gönderelim’ diyor. Onların 4. sırasının gitmesi mümkün değil ama inşallah bizim 2. sıra adayımız Ayşe hanımı göndereceğiz.  Recep Beye teşekkür ediyorum adayımız Ayşe hanıma çalıştığı için. Herhalde kendi gidemeyeceğini de anladı’’ dedi.

‘’MEZARDA EMEKLİLİK SİTEMİNİ KALDIRACAĞIZ’’

Öte yandan Özel’in bu açıklamalarından ziyade bir projelerini anlatan Saadet Partisi 2. sıra milletvekili adayı Ayşe Taşören de ‘’İktidara gelince Türkiye’nin kanayan yarası olan mezarda emeklilik sistemine son vereceğiz. Erkekler 30 yıl bayanlar ise 25 yıl çalışıp primini tamamladıktan sonra yaşları ne olursa olsun emekli olacaklar. Ayrıca her yıl zam+2 maaş da ikramiye vereceğiz inşallah’’ diye konuştu.

 

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...