‘’Oyuncaklarını ellerinden almamızı istemiyorlar’’

14 Mayıs 2015 16:05

AK Parti Milletvekili Recep Özel, muhalefetin kendilerini çekemediğini ileri sürerek ‘’Bu işlerin yapılmasını muhalefet istemiyor. Yapılmasa daha mutlu olacaklar. Çünkü ellerindeki oyuncakları aldık. Bu işleri yapanlara teşekkür etmeyen, milletine hizmet etmeyi bilemez’’ dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun Isparta mitingi sonrası değerlendirmede bulundu. Bu kadar coşkulu bir mitingi zaten beklediklerini ifade eden Özel, ‘’Ispartalılar bizi bu konuda yanıltmadılar. Coşkulu, heyecanlı ve dolu dolu bir miting oldu. Seçim sonuçlarını gösteren bir miting oldu. Bu miting havasını seçim gününe kadar götürüp sandıkta noktalamak istiyoruz. Mitinge desteklerinden ve katılımlarından dolayı Ispartalılara teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha da çoğalıyoruz’’ dedi.

‘’BİZİ ÇEKEMİYORLAR’’

Öte yandan muhalefetin Isparta sorunlarının halledilmemesini istediğini ileri süren Özel, ‘’Biz bu yol defterini kapattığımızı defalarca dile getirdiğimiz halde bize hala daha inanmıyorlar. MHP il Başkanının bir açıklaması vardı. ‘başka illerde yapılır, burada konuşulur’ zamanında göller ve göletler yapılıyordu Isparta’da. Isparta’da yollarımız az olabilir ama bu dönemde daha hummalı bir şekilde çalışacağız. Teşekkür edecekleri halde neden bu zamana kadar yapılmadı denmesini çekememezlik olarak görüyorum. Bu işlerin yapılmasını muhalefet istemiyor. Yapılmasa daha mutlu olacaklar. Çünkü ellerindeki oyuncakları aldık. Bu işleri yapanlara teşekkür etmeyen, milletine hizmet etmeyi bilemez. Onlar yapmadı ama biz yapacağız da demiyorlar. Dedikleri tek laf neden yapmadılar. İktidar olma hevesleri olmadığı için bu şekilde davranıyorlar’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 690 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...