“Kadına şiddetin önlenmesi önce ekonominin ve eğitimin düzelmesine bağlıdır“

11 Mayıs 2015 18:27

Milli İttifak Buluşması Halı Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Etkinliğe Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Bölükbaşı, Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır ve Isparta Saadet Partisi Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

Etkinlikte ilk sözü alan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır kadının önemine dikkat çekti. Çayır, “Kadın medeniyettir. Medeniyetin çekirdeğini kadın oluşturur. Kadınla birlikte her şey medeniyetleşecektir. Kadına şiddetin önlenmesi önce ekonominin ve eğitimin düzelmesine bağlıdır. Kadın medeniyetin ve eğitimin öznesidir. Kadının şartları ne kadar iyileşirse toplumun şartları o kadar iyileşir. Saadet Partisi çatısı altında gerçekleşen Milli İttifak’ın bu seçimin sürprizini yapacağına inanıyoruz ”dedi.

Etkinlikte ikinci olarak Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Bölükbaşı söz aldı. Ülkemizde işsizlik sorunun olduğuna dikkat çeken Bölükbaşı, “Bizim işsizlik sorunlarımız var. İşsizlik bizim dönemimizde çözülemez bir sorun olmayacak ”dedi. Kadının ülkemizde yeri ve önemini de vurgulayan Bölükbaşı, “Kadın güçlüdür, sabırlıdır, inandığı davada yıkılmaz. Toplumu şekillerin anne yine kadındır. Kadınların gücüne kimse görmezden gelemez. Biz Isparta Kadın Kolları olarak bunu göz ardı edemeyiz “dedi.

Etkinlik yemek ikramından sonra son buldu.

 

Bu haber 1007 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...