Eğirdir yaza hazır

11 Mayıs 2015 17:14

Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki orta refüjler başta olmak üzere, parklar bahçeler ve mahalle aralarındaki yeşil alanlar yaza hazırlanıyor. Çeşitli türlerde bitkilerin ekim ve dikiminin yapıldığı yeşil alanlarda, rengarenk çiçekler de kendisini göstermeye başladı.

Eğirdir Belediyesi Pak Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz hazırlık çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlik çalışmaları da devam ediyor. Sahil şeridinden Pınar Pazarı’na kadar olan yaya kaldırımlarında yabani ot ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Ayrıca Hamam Mahallesinde buluna eski parkın yerine yeni çocuk parkı yapımı,  Sinan Matbaası karşısında bulunan orta refüje Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü’nün kendi imalatı olan saksılı refüj yapımı çalışmaları tamamlandı. Hafta sonu yapılacak olan Oluklacı Şenliğinde ise fidan dikimi çalışmalarının yapılacağı belirtilirken, sinekle etkin mücadele kapsamından ilaçlama çalışmalarının da sürekli olarak devam edeceği bildirildi.

Eğirdir’in her zaman olduğu gibi bu yıl da bölgenin park bahçe orta refüj ve yeşil alan bakımından en güzel ve en zengin görünüme kavuşacağı açıklandı. 

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...