Emniyet Müdürü Or, BAKA’yı ziyaret etti

5 Kasım 2012 15:38

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) ziyaret etti. BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile biraraya gelen Kalkınma ajansının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Emniyet Müdürü Mehmet Or, kısa bir süre önce göreve başladığı Isparta’nın iyi huzur ortamını daha da üst düzeylere çıkarabilmek için teşkilat olarak çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. 

Emniyet Müdürü Mehmet Or, bir öğrenci kenti olan Isparta’da trafik, narkotik gibi önemli görülen bir kaç konu üzerinde biraz daha duracaklarını belirtti. Kalkınma ajanslarının gelişmişlik düzeyinde önemli katkılar sağladığını yurtdışı deneyimleri sırasında gözlemlediğini belirten Emniyet Müdürü, Isparta, Antalya ile Burdur’u içeren BAKA’nın etkin ve başarılı çalışmalar sürdürmesini memnuniyetle öğrendiğini kaydetti.
BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin de, Isparta, Antalya ve Burdur illerinin kalkınmasına ivme kazandırmak, Batı Akdeniz Bölgesi’nde yatırımların artırılması, bölgenin yatırım potansiyelinin ortaya konulması ve tanıtımı, yerli ve yabancı yatırımcı çekilmesi, üretim, istihdam ve ihracatın artırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren yerinden yönetim kuruluşu olduğunu hatırlattı.
Emniyet Müdürü Mehmet Or’un Isparta’da görev yapmasından duyduğu memnuniyeti belirten Genel Sekreter Tuncay Engin, Türkiye’de yaşanabilir kentler arasında Isparta’nın ilk sıralarda olduğunu bunun sürdürülebilir, daha da iyi düzeye gelebilmesi için yapılacak ortak çalışmalar için BAKA’nın işbirliğine hazır olduğunu kaydetti.
Ekonomik gelişmede önemi aktörler olan yatırımcı ile yatırım için asayiş ve güvenliğin önemli unsur olduğu vurgulanan görüşmede; bunun da Kalkınma Ajansı ile Emniyet Teşkilatı’nın ortak noktası olduğuna dikkat çekilerek bunun daha üst düzeylere çıkarılması için işbirliği yapılabileceği ele alındı. Emniyet Müdürü Mehmet Or ile BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin karşılıklı plaket verdi.

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...