Tural: ‘’Türkiye’ye örnek bir Ser-Tur var’’

9 Mayıs 2015 11:05

Öğrenci servisi taşımacılığı yapan Ser Tur Kooperatifi’nin mali genel kurulunda konuşan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, tüm Türkiye’ye örnek olan kooperatifin çıtasının daha da yükseltileceğine inandığını bildirdi.

Uzun yıllardır ilimizde başarıyla öğrenci servis taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifi’nin önceki gün Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurula Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural ve Ser-Tur kooperatifi üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen mali genel kurulla hemen kooperatifin hem de şirketin raporlarının görüşüldüğünü belirten Ser­Tur Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ, “Mali genel kurulla bir yılın muhasebesini yapma imkânımız oldu” dedi.

‘’ORTAYA ÇIKAN BAŞARININ SAHİBİ SİZLERSİNİZ’’

Diğer illerin Sertur Kooperatifini örnek aldığını söyleyen Tural da “Yüksekte olan çıtamızı daha yükseğe çıkaralım. Kooperatifimiz gerçekten önemli işler yapıyor. Hepimiz çocuğumuz için yaşıyoruz. Sizlere emanet edilen öğrencilerimizi kendi evlatlarınız gibi sahip çıkıyorsunuz. Bu nedenle sorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuz. Ortayı çıkan başarının da sahibi sizlersiniz. Bütün gerekenleri tam layıkıyla yapıyorsunuz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceksiniz” şeklinde konuştu. Mali genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları da oy birliğiyle kabul edildi.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...