Kıratı şahlandırma sözü verdiler

7 Mayıs 2015 18:42

Demokrat Parti milletvekili adayları dün dualarla tanıtıldı. 4 aday da kır atı yeniden şahlandırma sözü vererek ‘’Gün büyük düşünme günüdür. Demokratları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Gelin Kır’atı yeniden şahlandıralım’’ dediler.

Türkiye’nin köklü partilerinden Demokrat Parti’de dün milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda partili katıldı. Programın açış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hasan Yalçınkaya, başlarını öne eğdirmeyecek bir lidere sahip olduklarını belirtti. Kır atın süvarisini bulduğunu ifade eden Yalçınkaya, ‘’Bu anlamda 7 Haziran seçimlerine biz de güçlü giriyoruz. Isparta’mız; Belediye ve AK Parti nezdinde yıllardır ihmale uğramıştır. ITKM, raylı sistem projeleri hayata geçirilememiş, fabrikalar kapatılmıştır. Isparta’mız üzerine ölü toprağı serildi. Bittiği yerde başlayacak olan bu mücadelemiz ve kavgamızla 7 Haziran genel seçimlerinde yerimizi alacağız. Milletvekili adaylığını kabul eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu dava bittiği yerde başlar. Başka partilere hiç oy vermedim. Hep kendi partimize oy vereceğiz ve verdirteceğiz. Demokrat Parti’nin televizyonlarda adı geçmemekte. Dağılmış vaziyetteyiz. Ama toparlanmamız lazım’’ dedi.

‘’OY VERİN GEREĞİNİ YAPALIM’’

Öte yandan Milletvekili Adayı Ömer Levent Türkiye için kritik bir seçim olan 7 Haziran seçimleri için ellerini yine taşın altına koyduklarını bildirdi. Isparta’da Demokrat Parti’yi sahipsiz bırakmadıklarını dile getiren Levent, ‘’Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal’ın arkasında 550 milletvekili adayımızla iktidara yürüyoruz. Isparta’daki gerçek demokratları bizimle yürümeye davet ediyoruz. Gelin bize oy verin. Isparta yeniden hizmet almaya başlasın’’ diye konuştu.

‘’BİZİM OLMADIĞIMIZ YERDE HİZMETLERİ GÖRÜYORSUNUZ’’

Diğer taraftan Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Milletvekili Adayı Durmuş Ali Karip de seçmenlere seslendi. 7 Haziran seçimleri demokratlar için önemli bir gün olduğunu belirten Karip, şunları söyledi; ‘’1946’da 7 Haziran günü 4’lü takdirle birlikte kurucu idaremizin yola çıktığı gibi Demokrat Parti’de bu 7 Haziran seçimlerinde inşallah küllerinden yeniden doğacaktır. Bizim olmadığımız bir Türkiye yönetimini 12 yıldır gözlemekteyiz. Türkiye ve Isparta’nın hali ortadadır. Isparta cezalandırılmış, hiçbir hizmet gelmemektir.

‘’3 Y SÖZÜ VERDİLER AMA ÖNCE KENDİLERİ ÇİĞNEDİLER’’

12 yıldır iktidarda bulunan AKP, 3 Y diyerek gelmiştir. Birincisi yolsuzluk, ikincisi yoksulluk, üçüncüsü de yasaklarla mücadele edeceğiz demişlerdir. Birincisi 17-25 Aralık operasyonu ile yolsuzluk paçalarından akmıştır. İkincisi yoksullukla mücadele edeceğiz demişlerdir; insanların sadakatini satın alarak, devlet imkânlarıyla koltuklarını muhafaza etmek gayreti içerisindeler.  Yasaklarla mücadele edeceğiz dediler; bizden olan olmayan ayrımı yaparak, kendinden olmayanları, eleştirenlere karşı bir mücadele vermektedirler. İktidar bu konuda da maalesef sınıfta kalmıştır.

‘’BİZİM NE YENİ NE DE ESKİ TÜRKİYEMİZ VAR’’

AKP iktidarında maalesef hukuk lime lime edilmiştir. Hukuk sadece Diyarbakır’da baklava çalanlara işlemektedir. Rıza Zarrab’lara ve bakanların çocuklarına bu hukuk işlememektedir. Biz demokratlar olarak iktidara geldiğimizde herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. AKP, yeni bir türkü tutturmuş yeni Türkiye diye. Herkes bilsin ki biz hürriyetçi demokratlar olarak bizim ne eski ne de yeni Türkiye’miz var. Bizim bir tane Türkiye Cumhuriyetimiz var. Gün büyük düşünme günüdür. Ya derlenip, toparlanacağız ya da Türkiye’nin kaderine el koyacağız. Tarihi yol ayrımındayız. Demokratları sorumluluk almaya davet ediyorum. Demokrat çeşmesinden su içmiş Isparta’daki tüm Demokrat Partili hemşerilerimizi davet ediyorum. Gelin Kır’atı yeniden şahlandıralım.’’

İŞTE DEMOKRAT PARTİ’NİN ADAYLARI

1-Ömer Levent (İşadamı)

2-Ercan Turan (İşadamı)

3-Mahmut Şengül (Halk Otobüsü İşletmecisi)

4-Durmuş Ali Karip (İşadamı)

 

Bu haber 854 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...