Vatan Partisi adaylarını tanıttı

2 Mayıs 2015 12:04

Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan’ın da katıldığı programda Vatan Parti’sinin milletvekili adayları tanıtıldı. Ayrıca partiye yeni üye olan yaklaşık 50 kişiye de rozet takıldı.

Vatan Partisi, Milletvekillerini Halı Sarayı Düğün Salonu’nda düzenlediği bir programla tanıttı. Açış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli,  Vatan Partisi’nin dünün Bandırma Vapuru olduğunu söyledi. Tüm yurtseverlere bu vapurda yer olduğunu ifade eden Tüfekli, ‘’Bandırma vapurunun biletleri Vatan Partisi İl, İlçe örgütlerinde ve temsilciliklerinde bulunmaktadır. Mustafa Kemal’in halkçı, devrimci üretim ekonomisi programını iktidar edeceğimize söz veriyoruz. Kendimize güveniyoruz, milletimize güveniyoruz, söz verdik, yaparız” dedi.

‘’7 HAZİRAN’DA BU TİYATROYU BİTİRECEĞİZ’’

Öte yandan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan ise Türkiye’nin bölünme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ve muhalefetin de AKP’ye yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını ileri sürdü. 7 Haziran’da bu tiyatroyu bitireceklerinin altını çizen Reyhan, ‘’TBMM’de önemli görevlerimiz olacak. 7 Haziran’da iki tercih olacak; Cumhuriyet yıkıcılığı ve bölünmeden yanaysan HDP, AKP, CHP, MHP fark etmez. Seç birini ver oyunu. Ama Cumhuriyetten, birleşmeden yanaysan Vatan Partisi’ne oy verirsin. Yani bu seçimler son derece önemli ama karmaşık değil. Seçmen tercihi açısından kolay bir seçim’’ diye konuştu. AKP’yi yeniden hükümet yapmayacaklarına Isparta’dan söz veren Reyhan, ‘’Sanayiciyi, üreticiyi özendiren, teşvik eden bir Türkiye’yi kuracağız. Bunun bir de ispatı var. Vatan Partisi’nin listeleri. Bakın o listelere taşeron işçiler var. Mustafa Kemal’in askerleri var. Ergenekon yiğitleri var. Haziran eylemlerinin en başındaki gençler var. Bilim adamları var’’ şeklinde konuştu. Adayların da konuşma yaptığı programda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, İl Başkanı Metmet Ali Tüfekli ve Milletvekili adayları partiye yeni katılan yaklaşık 50 kişiye rozetlerini taktı.

İŞTE VATAN PARTİSİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1. sıra Nuri Gönendi

2. sıra Ahmet Çetinkaya

3. sıra Mesut Özlük

4.sıra Zehra Kaya

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...