Isparta markaları sınırları aşıyor

2 Mayıs 2015 12:03

Toposmanoğlu Öz Gıda ürünleri, 'Rose City' markası altında İstanbul Atatürk Hava Limanı ile Medine Havaalanı dış hatlarda satışa sunuldu.

Son günlerde Isparta markalı ürünler sınırları aşarak özellikle hava yolları sektöründe boy gösteriyor. Bir önemli anlaşma da Toposmanoğlu Öz Gıda'dan geldi. Isparta'nın önemli markalarından Toposmanoğlu Öz Gıda, İstanbul Atatürk Hava Limanı ve Medine Havaalanı dış hatlar bölümünde faaliyet gösteren dev firma Old Bazaar ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma kapsamında Toposmanoğlu Öz Gıda firması ürünleri Rose City markası altında Atatürk Hava Limanı ile Medine Havaalanı dış hatlar bölümündeki Duty Free ve Free Shop'larda satışa sunuldu. Ürünler üzerinde İngilizce ve Arapça bilgilendirme de yapılıyor.

‘’BU PAZARA GİRMEK KOLAY DEĞİL’’

Toposmanoğlu Öz Gıda Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Top, Atatürk Havalimanı ve Medine Havaalanı'nda Isparta'yı gururla temsil ettiklerini söyledi. Dış hatlarda hizmet veren Old Bazaar'da Rose City markası altında gül, kayısı, vişne, çilek reçelleri ile pekmez ve tahin satışı yaptıklarını anlatan Top, ‘’Dış hatlardan günde 1.5 milyon yolcu geçiş yapıyor. Önemli bir pazar. Buradaki işyerlerine ürününüzü koymak o kadar kolay değil. Yapılan detaylı değerlendirme sonucunda Ispartamızın ürünleri burada satışa sunuldu. Bizim burada 4­5 TL'den sattığımız gürünler dış hatlarda 4 avrodan satışa sunuluyor. Önümüzdeki günlerde ürünlerimiz Bodrum ve Dalaman havaalanlarında da satışa sunulacak. Yine Tunus'taki 7 havaalanında ürünlerimiz yer alacak’’ diye konuştu.

Bu haber 898 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...