‘’Yatırımlarımız Isparta için önemli bir tanıtımdır”’

30 Nisan 2015 18:00

Yaklaşık 14 milyon dolarlık yatırımla ilimize AVM, konut ve otel yatırımı kazandırmaya hazırlanan İşadamı Mesut Şener, amaçlarının mevcut yatırımların önünü kesmek olmadığını belirterek, ‘’Hilton Garden Isparta için önemli bir reklam, tanıtım oteli olacaktır. Isparta’da 5 yıl içinde ilave otellerin olacağını düşünüyoruz’’ dedi.

Hilton markasıyla Isparta’ya otelcilik alanında ivme kazandırmaya hazırlanan işadamı Mesut Şener, bunun yanında modern konut ve AVM yatırımlarıyla Isparta ekonomisine de katkı sağlayacak. Bu kapsamda yakın zamanda hayata geçirilecek AVM, konut ve otel yatırımı hakkında bilgi veren Şener, ilk olarak AVM’nin açılacağını duyurdu.

‘’CENTRUM GARDEN’I 1,5 AY İÇİNDE AÇMAYI PLANLIYORUZ’’

Centrum Garden Alışveriş Merkezi’nin inşaatının tamamlandığını bildiren Şener, ‘’Şuanda mağaza dekorasyonları devam ediyor. Oradaki hedefimiz dekoru tamamlanan mağazaları 1-1,5 ay içinde açmak. Geriye kalanları da 2 ay içinde açmayı planlıyoruz. Konutların da ince işleri devam ediyor. Haziran ayı sonuna kadar onları da tamamlamayı hedefliyoruz’’ dedi.

‘’AVM’DE STARBUCKS, BİMEKS GİBİ ÜNLÜ MARKALAR OLACAK’’

Centrum Garden Alışveriş Merkezi içerisinde 60’a yakın mağaza olacağını ifade eden Şener, ‘’Bu mağazalar içerisinde ünlü markalar yer alacak. Bir kısmıyla görüşmeler halen devam ediyor. Örneğin Starbucks, Bimeks, YKM-Boyner olacak. Ayrıca Isparta markaları da burada yerini alacak. Bunlardan bir tanesi Eglantine’dir’’ diye konuştu.

‘’AMACIMIZ YENİ BİR AVM DEĞİL OLMAYAN MARKALARI GETİRMEK’’

Bu yatırımla yeni bir AVM oluşturma amacında olmadıklarının altını çizen Şener, ‘’Olmayan markalarla bir karma oluşturmak istiyoruz. Isparta’nın bu anlamda potansiyeli olduğunu görüyoruz. Bunun ötesinde ilimizde başka AVM’ler yapılabilir mi, yapılırsa ne olur, onu değerlendirmek biraz zor’’ şeklinde konuştu.

‘’İLERİDE MEVCUT OTELLER YETMEYECEK BİLE’’

Öte yandan Barida ve IYAŞ’ın yeni otel yatırımına girmesinden sonra gündeme gelen Hilton Oteli ile ilgili ortaya çıkan ‘’Zaten küçük olan Isparta’yı yeni bir 5 yıldızlı otel kaldırmaz’’ söylentilerine yanıt veren Şener, ‘’Burada rekabetten ziyade çoğalma anlaşılmalı. İlimizde gerçekleştirilen büyük konferans, toplantılar için bir otel yetmiyor. Bunun yanında birkaç tane olmalı ki büyük organizasyonları Isparta’ya getirebilelim. Hilton’un pazarlama ve satış kanalı çok güçlü. Müşteri potansiyelleri var. Isparta’da bu anlamda otel fazlalığı olduğunu düşünmüyorum. Belki ileriki yıllarda mevcut oteller yetmeyecek. Çünkü Şehir Hastanesi ve Kara Havacılık Okulu ilave ihtiyaçlar doğuracaktır. Ayrıca Isparta’da istediğimiz kadar geliştiremediğimiz kış turizmi var.

‘’BU YATIRIM ISPARTA’NIN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAKTIR’’

Hilton Garden Isparta için önemli bir reklam, tanıtım oteli olacaktır. Isparta’da 5 yıl içinde ilave otellerin olacağını düşünüyoruz’’ ifadelerinde bulundu.

 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...