Trafik eğitimleri devam ediyor

25 Nisan 2015 10:16

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü,  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma komutanlığında görevli trafik personellerine ‘Alkolmetre’, ‘Video kameralı radar kullanımı’, ‘Takograf kullanımı” konularında eğitim verildi.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Emniyet Genel Müdürlüğü, Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığının 2015.02.19-15.42.17.59650 tarihli emir yazıları gereği; 30 Mart - 17 Nisan 2015 tarihleri arasında trafik birimlerinde görevli personele eğitim verilmesi planlanmıştır.

30 Mart – 02 Nisan 2015 tarihleri arasında İlimiz Polis Evinde Antalya kadrosunda görevli Komiser Yrd. Murat YÜCE tarafından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 12 personele, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 13 personele, İlçe Emniyet Müdürlüklerimizde görevli 4 personele, İl Jandarma komutanlığında görevli 9 personel olmak üzere toplam 38 personele “ALKOLMETRE” ve “VİDEO KAMERALI RADAR KULLANICI EĞİTİMİ” düzenlenmiştir.

13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında İlimiz Polis Evinde Antalya kadrosunda görevli Komiser Yrd. İsmail KARAAĞAÇ tarafından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 5 personele, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 6 personele, İlçe Emniyet Müdürlüklerimizde görevli 4 personele, İl Jandarma komutanlığında görevli 5 personel olmak üzere toplam 20 personele “TAKOGRAF KULLANICI EĞİTİMİ” düzenlenmiştir.

Bu kapsamda trafik denetimlerinde personelimizin bilgi ve beceresini arttırmak suretiyle trafik düzenini sağlamak vatandaşlarımızın trafik kurallarına riayet etmeleri ve trafik kural ihlali yapmamaları halinde meydana gelen kazalarda azalma olacağı,

Trafik kazalarının ceza ve korku ile önlenemeyeceğini ancak personelimizin eğitimli bilinçli olması halinde ve yol kullanıcılarının birbirine olan saygısı ile önleneceği değerlendirilmektedir.

 İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN, başarılı kursiyerlere sertifikalarının hayırlı olması temennisinde bulunmuştur”.

Bu haber 587 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...