“Esnaf, Milliyetçi Hareket ile rahat bir nefes alacak”

21 Nisan 2015 17:43

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Isparta Milletvekili Adayı A. Ziya Nuhoğlu, Hastane Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Nuhoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında esnaflar için hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Yaklaşan genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi’nde Milletvekili Adayı A. Ziya Nuhoğlu, yaptığı ziyaretlerle ve açıklamalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. 13 yıllık AKP iktidarında esnafın ateş çemberinden geçtiğini belirten Nuhoğlu, esnafın para kazanmadan, siftah yapmadan dükkan kapattığına dikkat çekti.

Büyük balığın küçük balığı yuttuğu bir sistemin ön plana çıktığı bir ülke haline dönüldüğünü ifade eden Nuhoğlu, “Küçük esnafın kan kaybına bir tampon yapan yok, pansuman yapanda yok. Varsa yoksa büyük işletmeler istikrarın tabana yayılması küçük işletmelerin elinden tutmakla destek vermekle olur.  Vergi dairesine borcu olmayan küçük esnaf yok denilecek kadar az. Sigortaya veya Bağ kura Telefon Su Doğalgaz sair faturalar yine aynı böyle olunca küçük esnaf paramparça bu küçük esnafı ayağa kaldırmak gerekiyor. Cennet mekân ecdadımız “Ben siftah yaptım komşum yapmadı.” Diyerek müşteriyi komşuya gönderen bir milletin evlatlarına ne oldu? Hep bana hep bana şükür kalmadı berekette kalmadı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında esnaflarımız rahat bir nefes alacak. Vatandaşlarımızı ve esnaflarımız rahat olsunlar” diye konuştu.

 

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...