Saadet Partisi seçim hazırlıklarına hız verdi

2 Kasım 2012 19:09

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtma Başkanı Hüseyin Yıldızhan, önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek; “ilimiz ve  ülke sathındaki bütün teşkilatları ile son bir ayda ilimiz ve ülkemiçir tamamını taradık” dedi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtma Başkanı Hüseyin Yıldızhan, dün konu ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenledi. Parti binasında saat 11.00’de gerçekleştirilen toplantıya bazı il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yıldızhan toplantıda yaptığı konuşmada; “Saadet Partisi olarak 7 Eylül'de başlayan ve 7 Ekim'de sona eren bir aylık çalışmada bölgelere ilişkin tespitler, moral motivasyon artırımına yönelik çalışmalar, eksiklerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar sürdürüldü. Başta partinin Genel Başkan yardımcıları, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl müfettişleri, İl Başkanları olmak üzere 520 değişik ismin katıldığı bu çalışmalar çerçevesinde, bütün iller, ilçeler tek tek taramadan geçirildi. Bu çalışmalar esnasında farklı siyasi partilerden Saadet partisine katılımlar olmuştur ve teşkilatlarımız güçlenmiştir.

İlimizde de yapılan son bir aylık tarama programlarının ardından, 13-14 Ekim'de yapılan Ankara'daki iki günlük görkemli toplantıya, 81 il ve 950 ilçe başkanının katıldığı iki günlük kampa, 13 ilçemizle, bütün ilçelerimizle katıldık. Ayrıca gördük ki; Türkiye'deki her türlü olumsuzluğa rağmen, en dinamik, etkin, gayretli teşkilatının ve de seçime en hazır partinin Saadet Partisi olduğunu tespit ettik. Bu çerçevede yapılan ziyaretlerde de Siyasi dinamiklerin Saadet Partisi'ne yöneldiği görüldü. Artık yönelişin adresi Saadet Partisi'dir.

Son aylarda ülkenin içine düştüğü siyasi ve dış politik sorunlarla toplumun Saadet Partisi'nin fikirlerine büyük önem verdiğinin bu çalışmalarda ortaya çıktığı da görülmüştür. Çünkü Milli Görüş'ün iktidarlarındaki hizmetler, milletin zihninde Saadet Partisi'nin kadrolarına karşı bir sempati oluşturmuştur. Bu sempatiyi oya çevirmenin planlamasını ortaya koyuyoruz. Bu çalışmalardaki hedeflerimizden bir tanesi de ulusal medyanın ambargosuna rağmen teşkilatların çalışması ile insanların ikna edildiği gerçeğini de göstermek oldu. Teşkilatlarda bir heyecan, bir bekleyiş var. Planlanmış olan toplantılarla bölge toplantıları da buna paralel olarak yapılacak.

Önümüzdeki süreçte de yoğun bir teşkilat, tanıtma faaliyetleri ile birlikte Belediye Başkanlığı için aday tespit çalışmalarımız devam etmekte, değerlendirmelerimiz sürmektedir. Saadet partisi İl teşkilatı olarak, her hafta ilçelerimize ziyaretler yapıyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Yerel yönetimler konusunda büyük talepler alıyoruz. Halk Saadet Partisi'ne hazır. Teşkilatlarımız ufak bir gayretle toplumun her kesimine ulaşma potansiyeline sahip.

Ayrıca ülkemizde, halkımızın düştüğü mutsuzluk ortamından kurtulması, birbirini kesip biçmekten, zihinsel ve ruhsal bozukluktan uzaklaşması, memnuniyetsizlik içinde, düşmanca ve savaş naraları atıldığı şu konjöktürden kurtulması, insanlarımızın refah seviyesinin artması, satınalma gücünün artması, ekonomik kaygıları olmadan hayatlarını sürdürmeleri, sömürüden kurtulması; benzinin litre fiyatı 5 liraya dayanmıştır, ancak ve ancak Milli Görüşle, Saadet Partisi ile olacaktır. Çünkü Saadet Partisi, bir medeniyet projesine sahiptir. Bizim mücadelemiz, doğrunun, iyinin, güzelin, faydalının ve adaletin hakim olduğu bir dünyada yaşama mücadelesidir. Yeniden büyük Türkiye’yi oluşturma mücadelesidir. Yeni bir dünya kurma mücadelesidir”  dedi. 

Bu haber 1111 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...