‘Isparta’ya bir bakan lazım’

29 Mart 2015 16:36

25. dönem milletvekilliğine aday olmak için Dışişleri Bakanlığı’nda ki büyükelçilik görevinden istifa eden milletvekili aday adayı Hüseyin Avni Bıçaklı, Isparta İl Merkezi’nde esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Bıçaklı, “İlimiz genelinde esnafımızın ekonomik sıkıntıları baş göstermekte. Adı konmamış, iktidar partisi tarafından dayatılan krizden dolayı esnafımız mağdur. Bu sıkıntıların sebeplerini esnafımızda çok iyi biliyor ve uzun zamanlar iktidar partisine bile oy verdiklerini söyleyen esnafımız, tek çarenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunun farkında. Isparta’da yaptığımız ve yapacağımız bütün ziyaretlerde ‘SİZE BAKAN EDEN YOK, ISPARTA’YA BİR BAKAN LAZIM’ sloganı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Esnaf ile olan ziyaretlerine devam eden Bıçaklı, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Türkiye’nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarıdır’. Bu sebeple bütün Isparta halkına bizimle yürümeleri gerektiğini hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum.

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...