“SDÜ’de huzurlu, dürüst ve adaletli ortamı sağlayacağız”

26 Mart 2015 19:09

SDÜ Rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. Nebi Bilir, hep birlikte 2023 yeni Türkiye vizyonuna yakışır bir SDÜ yaratmak için aday olduğunu bildirdi. Prof. Bilir, üniversitede huzurlu , dürüst ve adaletli çalışma ortamını sağlama sözü verdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Rektörlük seçimi yaklaşıyor. Barida Hotels’de gazetecilerle dün bir araya gelen Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nebi Bilir, Rektörlük için aday olduğunu açıkladı. Neden aday olduğu sorusuna ‘Hep birlikte 2023 Yeni Türkiye vizyonuna yakışır bir Süleyman Demirel Üniversitesi için adayım’ diyerek yanıt veren Prof. Dr. Bilir, akademisyenlere en büyük vaadinin huzurlu, dürüst ve adaletli çalışma ortamı sağlanması olduğunu bildirdi.

HUZUR VE BARIŞ GELECEK

Öte yandan ben değil biz kavramını ilke edinen bir yönetim anlatışının temel dayanakları olacağını belirten Prof. Dr. Nebi Bilir, “Huzur, barış ve güven ortamında çalışma olanağı sağlandığı, üretkenliğin maddi ve manevi olarak ödüllendirildiği, Isparta ile bütünleşmiş bir üniversitenin sağlandığı, ekip ruhunun geliştiği, devlet organlarının kararlarına saygılı, her gün yeni bir heyecan ve mutlulukla geleceğiniz uluslararası bir Süleyman Demirel Üniversitesi’nde bende varım diyorsanız desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

REKTÖR YARDIMCISI VE DANIŞMAN SAYISI 3 OLACAK

Diğer taraftan kısa vadede yapacakları projeler hakkında bilgi veren Nebi Bilir, şunları söyledi: “Adil, eşit, güven ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlanması, dekan tekliflerinin seçim yoluyla belirlenmesi, yönetim kademesinin adil bir şekilde düzenlenmesi, akademik personelin kadro mağduriyetlerinin acilen giderilmesi; yardımcı doçent kadrolarında mevcut öğretim elemanlarına öncelik verilmesi, üniversitemiz hastanelerinde personel farkındalığının hissettirilmesi, rektör yardımcısı sayısının 3 ile sınırlandırılması, danışman sayısının da 3 ile sınırlandırılması, mevcut geçici görevlendirmelerin acilen değerlendirilmesi.”

Bu haber 1484 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...