“Sözümü unutursam yakama yapışın!”

25 Mart 2015 18:54

Emeklilerle buluşan MHP Milletvekili aday adayı Tuncay Engin, yetki verilmesi halinde tüm sorunları takip etme sözü verdi. Engin, “Yaparım, yapamam insanları kandırmak doğru değil ama sorunların takipçisi olacağım. Burada verdiğim sözü tutmazsam yakama yapışın” dedi. 

MHP Milletvekili aday adayı Tuncay Engin dün Türkiye Emekliler Derneği Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette emeklilerin Engin’e ilgisi yoğundu. Buluşmada ilk olarak Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, emeklilerin sorunlarını Engin’e aktardı.

“MİLLETVEKİLİMİZ EVLADIMIZ OLSUN, ISPARTALI OLSUN”

Tuncay Engin’e güvendiklerini belirten Ersal, “Tuncay Bey adaylığı kesinleşir ve milletvekili olursa burada verdiği sözlerle bizi yarı yolda bırakmaz inşallah. Biz bugüne kadar çok milletvekili ve aday gördük. Çünür’ü geçtikten sonra bir daha Isparta’ya gelmeyen adaylarımız da oldu. Bizim kendi evladımız olsun, öz olsun, Ispartalı olsun diyoruz” dedi.

“HER GÜN ‘ALLAH’IM NİYETİMİ BOZMA,

YANLIŞ İŞ YAPTIRMA’ DİYE DUA EDERİM”

MHP Milletvekili aday adayı Tuncay Engin de sözlerine kendisini tanıtarak başladı. BAKA Genel Sekreterliği görevi sırasında Isparta’da 1500, Burdur, Antalya ve Isparta’da ise toplam 5 bin kişiye istihdam sağladıklarını belirten Engin, “Siyaset benim için hizmet aracıdır. Siyaset amaç değildir. Siyaset kanalıyla topluma hizmet edersiniz. Siyaset kanalıyla kendinize hizmet ederseniz Allah bizim belamızı versin. Topluma hizmet edebilme niyeti ve samimiyetiyle yola çıkıyoruz. Allah niyetimizi bozmasın. Ben her gün ‘Allah’ım niyetimi bozma, yanlış iş yaptırma’ diye dua ederim” şeklinde konuştu.

“SORUNLARIN HEPSİNİ MECLİSTE DİLE GETİRECEĞİZ”

Öte yandan emeklilerin birçok sorunu bulunduğunu dile getiren, bu sorunları milletvekili seçilmesi durumunda Meclis’te sık sık gündeme getireceği sözünü verdi. Engin, “. Ama yaparım, yapamam insanları kandırmak doğru değil. 2000 sonrası intibak konusunun takipçisi olacağız. Sağlıktaki katkı paylarının kaldırılması için çalışacağız. Bir insan emekli oluyor. Bazıları ikinci işi yapmak istiyor. O zaman yüzde 15 maaşından kesiliyor. Kesmesek ne olur? Bunları takip edeceğiz. Söz veriyorum. Sorunların hepsini mecliste gündeme getireceğiz. Sözümüzü unutursak yakamıza yapışın” dedi.

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...