Naci Yoldaş’a memleketinde yoğun ilgi

24 Mart 2015 15:34

CHP Milletvekili aday adayı Naci Yoldaş ön seçim çalışmaları kapsamında memleketi Senirkent, Uluborlu, Uluğbey ve Yassıören’de CHP’lilerle buluştu. Ön seçimin CHP üyelerine tarihi bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Yoldaş “ön seçimde oluşturacağınız milletvekili aday listesi ile sizler bu sorumluluğu yerine getireceksiniz” dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Naci Yoldaş ön seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ön seçim çalışmaları kapsamında memleketi Senirkent ve çevre köylerde partililer ve vatandaşlarla görüşen Yoldaş’a memleketinde yoğun ilgi olduğu gözlendi. Milletvekili aday listesinin oluşturulurken dikkat edilmesi gereken hususlara değinen Yoldaş “CHP’nin aday listesinde siyasi sorumluluğa sahip, kararlı, ilkeli arkadaşlar yer alacak ve CHP iktidarının kurulması için oy isteyecekler. Türkiye’nin siyasi sorunlarının hepiniz farkındasınız. Bugün siyasi iktidar insanlarımızı ötekileştirerek, hukuk tanımaz, insan haklarına ve inanç özgürlüğüne darbe vurarak toplumumuzu baskı altında tutuyor. AKP Arapça da şeytanın oturduğu tepe anlamına geliyor. 12 yıllık iktidar şeytanın oturduğu tepeden bakarak halkımıza zulüm ediyor” diye konuştu.

SEÇİMİN BAŞARISI SİZE BAĞLI

Oluşturulacak milletvekili aday listesinin ön seçimle belirlenecek olması nedeniyle CHP üyelerine tarihi bir sorumluluk yüklendiğini belirten Naci Yoldaş “CHP’liler 29 Martta yapacağı önseçimde kendi ideolojisine güvenen, kararlı, inançlı, yalan söyleyemeyen, yapamayacağı vaatleri vermeyen isimlere listede yer vermeli ki, başarılı bir seçim süreci geçirebilelim. Bu mücadele kişisel bir mücadele değil hepimizin mücadelesi, özellikle de Cumhuriyet Halk Partisinin mücadelesi. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin kurucu iradesidir. Türkiye Cumhuriyetini kuran partidir. Bu noktada Türkiye’nin sorunlarını çözmek için tarih CHP’lilere yeniden bir misyon yükledi. Bu noktada CHP’lilerin diğer vatandaşlardan daha fazla sorumluluğu vardır. Hiçbir CHP üyesi bu sorumluluktan kaçamaz. Siz 29 Mart ön seçimlerinde bu sorumluluğu göz önünde bulundurarak listeleri oluşturmalısınız” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...