‘’Hepsi de 1. sırayı hak ediyor’’

20 Mart 2015 15:42

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, önceki gün sonra eren Milletvekili aday adaylığı sürecinde partilerine 13 müracaat olduğunu açıkladı. Yalçın, ‘’Mükemmele en yakın listeyi biz çıkaracağız’’ dedi.

7 Haziran Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekili olmak isteyenler için süreç önceki gün sonra erdi. Bu süreçte 13 aday adayı MHP’den müracaatını gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, sürecin bitmesiyle birlikte aday adayları hakkında açıklamada bulundu.

‘’HEPSİ DE 12. SIRAYI HAK EDİYOR’’

Partilerine başvuruda bulunan 13 aday adayının da açıklanacak olan listede 1. sırayı hak ettiğini ifade eden Yalçın, ‘’İsimlere baktığımız zaman en nitelikli aday adayları bizimle birlikteler. Bundan dolayı çok mutluyum. Daha önce de dediğim gibi mükemmel değil belki ama mükemmele en yakın liste MHP’de olacak. Tüm aday adaylarımız 1. sırayı hak ediyor’’ dedi.

‘’100 OYU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUZ’’

Öte yandan 7 Haziran Genel Seçimlerinde 100 bin oyu geçeceklerine inandığını da ifade eden Yalçın, MHP’nin iktidara geleceğini ve en az 3 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Isparta’yı temsil edecekleri iddiasında bulundu.

İŞTE MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNANLAR

İsmail Bacak

Hüseyin Uçman

Nuri Okutan

Tuncay Engin

Mehmet Ali Tombul

Kürşad Akın

Hüseyin Avni Bıçaklı

Mehmet Yavuz

Hakan Demirtaş

Ülkem Baş

Nevzat Korkmaz

Ziya Nuhoğlu

Faik Tortop

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...