“Sizler mahallenizin hizmet önderisiniz”

31 Ekim 2012 17:49

Mahalle muhtarlarını kabul eden Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Muhtarlar bizim her şeyimiz.  İl Emniyet Müdürlüğü olarak bizler görevimizi sağlıklı bir şekilde yaparken sizlerle işbirliği içinde çalışacağız” dedi.

17 Eylül 2012 tarihinde görevine başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Or’un dünkü ziyaretçileri Isparta Merkez Mahalle Muhtarlarıydı. Ziyarete Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ve 44 Mahalle Muhtarından yaklaşık 40’ı katıldı.

KINAY; “GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Ziyarette bir konuşma yapan Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay; “Sayın Müdürüm öncelikle şahsınıza tüm mahalle muhtarlarım adına ‘hoşgeldiniz’ diyor ve görevinizde başarılar diliyorum.

Isparta şehir merkezinde toplam 44 Mahallemiz ve 44 Mahalle muhtarımız bulunmaktadır. Muhtarlarımızın benim başkanı bulunduğum Muhtarlar Derneğimiz vardır. Bu dernek vasıtasıyla hem muhtarlarımıza hem vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.

Bugüne kadar İl Emniyet Müdürlüğümüz ile muhtarlar olarak bizler hep işbirliği içinde olduk. Bundan sonra da sizin önderliğinizdeki Emniyet Müdürlüğümüz ile aynı şekilde devam edeceğine inancımız tamdır. Burada sözlerime son verirken, öncelikle şahsınıza tüm mahalle muhtarlarım adına bir kez daha ‘hoşgeldiniz’ diyor ve görevinizde başarı dileklerimi sunuyorum. 

“TRAFİK YOĞUNLUĞU VE HIRSIZLIK’TAN ŞİKAYETÇİYİZ”

İlimiz huzur kenti ve ilimizde büyük olaylar olmuyor. Ancak, özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu hat safhaya ulaşıyor. Özellikle park konusunda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu trafik konusuna eğilirseniz çok memnun oluruz.

Diğer bir konu da ilimiz huzurlu bir şehir. Fakat en fazla meydana gelen polisiye olay hırsızlık olayları. Bu durum tüm mahallelerimizde de yaşanıyor. Hırsızlık konusunda da sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

OR; “MUHTARLAR BİZİM HERŞEYİMİZ”

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or da konuşmasına hoş geldiniz dileklerini ileterek başladı ve şunları söyledi; “Siz muhtarlar olarak mahallelerinizin temsilcisisiniz. Mahalle sakinlerinin ilk müracaat ettiği merci sizlersiniz. Sizlerden tek farkımız sizler seçilerek bizler ise atanarak geliyoruz. Neticede hepimiz de halkımıza hizmet için buradayız. Sizler mahallenizin hizmet önderisiniz. İl Emniyet Müdürlüğü olarak bizler görevimizi sağlıklı bir şekilde yaparken sizlerle işbirliği içinde çalışacağız, sizlerden destek alacağız. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda ise bazı Mahalle Muhtarları mahalleleri ile ilgili sorunları İl Emniyet Müdürüne birinci ağızdan ileterek çözümü noktasında destek istediler.

 

 

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...