Uçman taksici esnafıyla buluştu

19 Mart 2015 15:56

Aday adaylığını halkın içinde açıklayarak gündeme bomba gibi düşen MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman seçim çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Caddesi'nde taksici esnafıyla buluştu

Neden bu dönem milletvekilliğine soyunduğunu anlatan Hüseyin Uçman, "Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor. 7 Haziran seçimlerini sıradan bir seçim olarak göremeyiz. Biz bu tarihe demokratik hukukun üstünlüğünü esas alan Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün dönüm noktası olarak bakıyoruz. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün garantisi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Milletin umudu MHP'dir " dedi.

Isparta'nın 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde sürekli kaybeden il olduğunu belirten Uçman, "İktidar bırakın Isparta'ya çivi çakmayı, hazır Isparta'nın mevcut değerlerini alıp götürmüştür. 12 yıl boyunca üvey evlat muamelesi gören Isparta'nın artık iktidar hesap sorma zamanı gelmiştir. Isparta hakkettiği hizmetlere MHP iktidarında kavuşacaktır" dedi. Taksici esnafı da Isparta'nın havasını suyunu bilen , bu memleketin hamuruyla yoğrulmuş Uçman'ı TBMM'de görmekten mutluluk duyacaklarını belirterek. kendisine başarılar diledi.

 

Bu haber 686 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...