“Yapamayacağım sözü vermem”

17 Mart 2015 18:43

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı Sedat Kocaer, Keçiborlu ve Gönen ilçelerini ziyaret etti. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Kocaer, neden milletvekili adayı olduğunu anlattı.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi siyaset hızlanırken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç milletvekili A. Adayı olan Sedat Kocaer, çalışmalarını hızlandırdı. Sağlık sorunlarından dolayı yaklaşık bir hafta hastanede yatmak zorunda kalan Kocaer, Keçiborlu ve Gönen ilçelerini ziyaret ederek hedeflerini anlattı. Kocaer, “Değerli dostlarım, aynı sevda, aynı aşkla şu anda bir aradayız. Bizi bir araya getiren sevda birliği, gönül birliği… Isparta sevdamız, ülkemize, Cumhuriyetimize sarsılmaz bağlılığımız. Isparta vefalıdır. Isparta kadir bilir ve akıllı insanlardır. Isparta vatanını, cumhuriyetini seven, sahip çıkanlardır. Kurtuluş savaşında olduğu gibi bugün vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruma günü haline geldiğinin bilincinde olacak duyarlılıktadır” diye konuştu.

Kocaer konuşmasını şöyle sürdürdü: Sizlerin ülkeye ve Isparta’ya sahip çıkacağınızı biliyorum ve gücünüzü, desteğinizi bekliyorum. Bunu başarabilecek gücümüzün, yüreğimizin var olduğunu biliyorum. Ben Isparta’yı seviyorum derken, taşını toprağını değil, bu güzel insanını seviyorum. Bu güzel insanların kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle zorlu yollara düşme zamanı. Zaman Cumhuriyet’e sahip çıkma zamanı. Kaderimize sahip çıkma zamanı. Yargı organlarımıza, hukukumuza, meclisimize, insanımıza sahip çıkma zamanı. Bu yarışa, bu sevdaya emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini, hangi boyutta olursa olsun katkısını koyacak dostlar, sizlerle var oldum sizlerle var olacağım. Bana ve bu yoldaki diğer milletvekili adayı olan değerli arkadaşlarımıza sahip çıkacağınıza eminim.

 

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...