Uçman´dan mehteranlı adaylık açıklaması

17 Mart 2015 18:36

İşadamı Hüseyin Uçman, MHP'den milletvekili aday adaylığı açıklamasını halka yaptı.

'Halk Adamı' sloganıyla yola çıkan İşadamı Hüseyin Uçman cumartesi günü  Belediye İşhanı önünde MHP'den Isparta milletvekili aday adaylığı açıklamasını halka yaptı. Açıklama öncesi Isparta Belediyesi Mehteran Takımı vatandaşlara bir gösteri sundu. Ardından kürsüye çıkan Uçman, şunları söyledi:

“Dünyanın en zor coğrafyasında, bin yıla yaklaşan bir süre kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk Milleti vahim bir saldırı kampanyası altındadır.

7 Haziran 2015 seçimlerinde Aziz Milletimiz yalnızca bir siyasi tercihte bulunmayacak, aynı zamanda ASLA BÖLÜCÜLÜK KARŞISINDA DİZ ÇÖKMEYECEĞİNİ, ASLA ZORBALIĞA TESLİM OLMAYACAĞINI VE ASLA DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEYECEĞİNİ HAYKIRACAKTIR.

Önümüzdeki seçim yalnızca siyasi partilerin yarışacağı sıradan bir seçim değildir.

Isparta’mızı konuşacak olursak; 12 yıllık AKP iktidarı gül şehri Isparta’mızı adeta cezalandırmış hep görmezden gelmiştir.

Ekonomide çizilen pembe tablolara rağmen, Isparta Belediye Başkanının çabaları hariç iktidar yetkilileri Isparta da ki işsizliğin önüne geçmek için çaba göstermemişlerdir.

İktidar vekillerinin laftan öteye gitmeyen yatırım yalanları, -her yıl bir çok vatandaşımızın can ve mal kaybına yol açmasına rağmen tüm memleketi duble yola boğan ama Dereboğazı yolu 12 yıldır programında olmayan, Bir türlü teşvik programı kapsamına sokulamayan, Hızlı tren beklerken, kendi trenine dolmuşlarla taşınarak binmek zorunda bırakılan, Geçmişte Antalya ili ile yarışırken bugün Burdur’un gerisinde kalan bir Isparta haline geldik.

Isparta'yı sadece seçim zamanı hatırlayan bu iktidarın artık suyu ısınmıştır.

Çizilen tüm bu karanlık tabloya rağmen Türk Milleti’nin geleceğe umutla bakmasını sağlayan tek bir dayanağı vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi güçlü kadroları ile iktidara hazırdır.

Milletimizi düştüğü bu darboğazdan kurtarmak için kolları sıvayan Bilge Liderimiz sayın doktor Devlet Bahçelinin öderliğinde, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka hiç bir seçeneği yoktur.

Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görünen ülkülerin peşinde koşmak ancak ve ancak, gönlü, yüreği, vicdanı ve ruhu büyük olan ülkü erlerinin harcıdır. Bu harç sizlerin mizacınızda ve ruhunuzda vardır, bu haysiyet sizlerin ve aziz dava arkadaşlarımın ortak ismi ve özelliğidir.

7 Haziran'da Türk Milletinin Dirliğinden ve Birliğinden yana olan herkese kapımız açıktır. Hiç bir aday arkadaşımızın derdi kaçıncı sıradan aday olup olmayacağı değil, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahıdır.

Milletimiz çok iyi bilmektedir ki; Yeri geldiğinde Ülkücüler, vatanı ve milleti uğruna Kılıçkıran gibi canını vermekten, Fırat gibi kanını akıtmaktan hiç çekinmemişlerdir. Yeter ki, bayrak inmesin, ezan dinmesin vatan bölünmesin.

Önümüzde ki seçimler Milletimiz adına var olup olmama mücadelesidir. Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum.

7 Nisanda kesinleşecek olan Milletvekilliği Adaylığı sıralamasında olmamam veya kaçıncı sırada bulunacağım davama olan inancımı zerre kadar etkilemeyecektir. Biliyorum ki Ülkücü Hareketin içinde en şerefli mertebe neferliktir. Hiç bir Ülkücünün Davasına ve yol arkadaşlarına küsme lüksü yoktur. Aday olayım veya olmayım bugün ki azmimden, heyecanımdan ve kararlılığımdan hiç bir şey kaybetmeden mücadeleme devam edeceğim.

Ben bugün burada Isparta sokaklarında saygıdeğer Isparta halkımla birlikte aday adaylığı açıklamamı yapıyorum, çünkü ben içinizde büyüdüm, içinizden biriyim. Düğünümüz oldu beraber oynadık, cenazemiz oldu beraber ağladık, Allah nasip eder milletvekili olursam yine sizlerle ve sizlerin içinde olacağım.

Emeklimiz için çabalayacağım, esnafım için koşturacağım, işçim için saldıracağım, çocuklarımız ve gelecek nesiller için Isparta’mın kaybettiği değerleri yeniden yerine koymak için gecemi gündüzüme katıp çalışacağım.

Bu sözler İlavustan çıkıp TBMM de sesiniz sözünüz olmak isteyen bu kardeşinizin namus ve şeref sözüdür”.

Bu haber 728 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...