Müjgan Cingöz’den STK’lara ziyaretler

13 Mart 2015 15:44

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Müjgan Cingöz  Isparta’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Müjgan Cingöz  Isparta’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. STK ziyaretleri kapsamında dünde Hak-iş Konfederasyonu Isparta il Temsilciliği ve Öz Orman-İş Sendikası Başkanı Süleyman Atasoy ve  Memur-Sen Isparta Temsilcisi Osman Akçil’i ziyaret eden Müjgan Cingöz’ü Isparta İşitme Engelliler Spor kulübü Derneği Başkanı İbrahim Yavuz ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Hak-iş Konfederasyonu Isparta il Temsilciliği ve Öz Orman-İş Sendikası Başkanı Süleyman Atasoy  ve üyelerini makamlarında nezaket ziyaretlerinde bulunan Cingöz önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunacağını dile getirdi.

Cingöz’ün dün ziyaret ettiği diğer bir kurumda Memur-Sen Isparta İl Temsilciliği oldu. Memur-Sen Isparta İl Temsilciliği Başkanı Osman Akçil'e ve üye sendikalardan olan Diyanet-Sen, Bayındır Memur-Sen, Sağlık-Sen, TOÇ-BİR-SEN Temsilcilerine nezaket ziyaretlerinde bulunan Cingöz ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “Değerli zamanlarını bize ayıran STK temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Mjagan Cingöz’ü ise Isparta İşitme Engelliler Spor kulübü Derneği Başkanı İbrahim Yavuz ve Dernek üyelerine ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...