Çağrı Merkezi yerine geçti

10 Mart 2015 19:15

Çağrı Merkezi için dün itibariyle 60 kişi daha eğitime başlarken önümüzdeki hafta bu sayının 80’e çıkarılacağı bildirildi. Haziran ayına kadar Çağrı Merkezi’ndeki istihdam sayısının 500’e ulaşması hedefleniyor.

Özel bir firmaya ait Çağrı Merkezi yatırımının ilimize kazandırılması Isparta’da büyük bir sevince yol açmıştı. Firma yetkilileri hemen Isparta’ya gelerek araştırma yapmış ve 112 Acil Müdürlüğü arkasında bir binayı uygun görerek çalışmaya başlamıştı. Akabinde Çağrı merkezinde çalışmak isteyenler için talep açılmış ve bu talebe yaklaşık 3000 kişi müracaat etmişti. Talebin fazla olmasından dolayı firma yetkilileri 4 aşamalı bir mülakatla çalışacak kişileri belirlemiş ve ardından da eğitimlere başlanmıştı.

VALİ ÖZKAN VE MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ PROJE GETİRDİ

Bina içinde yapılan tadilat ve malzeme alımıyla dün Çağrı Merkezinin yerine geçtiği öğrenildi. Hatta bu süreçte çağrı merkezi yatırımını aktif çalışması için Vali Vahdettin Özkan ve Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bazı projeler getirdiği ve bunlara başlanacağı bildirildi. Dün itibariyle çağrı merkezi için 60 kişi daha kursa başladı. Önümüzdeki hafta bu sayıya 20 kişinin daha ekleneceği öğrenildi. Uygulamalı çağrı eğitimlerinin ise 14 Nisan’da başlayacağı belirtildi.

 “6 AY SONRA 500 KİŞİ OLACAK”

Öte yandan İŞKUR desteğiyle ilimizde faaliyetini yürütecek olan Çağrı Merkezi’nde önümüzdeki aylar boyunca 40’ar kişilik alımların yapılacağı duyuruldu. Haziran ayına kadar devam edecek alımlarla istihdam sayısının 500’e yükseleceği ve yılsonu itibariyle de bir aksilik olmaz ise bu sayının 1000’e yükselmesi hedefleniyor.

BÜYÜK BİR AÇILIŞ YAPILACAK

Diğer taraftan çağrı merkezi yetkililerinin yakın zamanda büyük bir açılışla bu yatırımı kutlamaya hazırlandıkları öğrenildi.

Bu haber 977 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...