Ceyhan nazara karşı kurban kesti

9 Mart 2015 18:49

CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, kem gözlerin üzerlerinde olduğunu belirterek, kötülüklere karşı seçim bürosunun açılışında kurban kesti. Ceyhan, Isparta’da iktidarı alma sözünü burada da yineledi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, Müftülük ilerisinde seçim bürosu açtı. Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa İl Başkanı Senayi Demirkol da katıldı. Açılışı kurban keserek yapan Ceyhan, “Bugün şanlı tarihimizdeki Isparta’nın CHP’deki zaferinin başlangıç günüdür. Isparta’da birinci parti olacağız. 100 bin oyla birinci parti çıkacağız. Bugün de bu kurbanı nazardan korunmak için kestik. Herkesin kem gözü, özellikle kötü niyetlilerin bizde. Hayırlısıyla iktidarı Isparta’da biz alacağız” dedi.

PARTİDE TALİHSİZLİKLER YAŞIYORUZ

İl Başkanı Senayi Demirkol ise son günlerde partide talihsizlikler yaşadıklarını belirtti. Demirkol, “Merkez İlçe Başkanımız bir kalp krizi geçirdi. Hamdolsun şimdi sağlığına kavuştu. Kadın Kolları Başkanımız trafik kazasında rahatsızlandı. Yeni yeni partiye gelmeye başladı. Mustafa Bey böyle bir şey düşünmüş. Kendisini kutluyorum. Açtığı ofisin kendisine ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 863 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...