CHP’li adaylardan ADD’ye ziyaret

9 Mart 2015 18:38

CHP Milletvekili Aday adayları Süleyman Coşar, Cengiz Sakarya ve Eyüp Ersoy ADD Gül Isparta Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Milletvekili Aday adayı Süleyman Coşar “bugün Atatürk’ün gençliğe hitabede anlattığı günleri yaşıyoruz ve gençliğe hitabede anlatılan gençlere büyük görev düşüyor” dedi.

CHP Milletvekili Aday adaylarından Süleyman Coşar, Cengiz Sakarya ve Eyüp Ersoy ADD Gül Isparta Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan ADD Gül Isparta şubesi Başkanı Batuhan Güldiken “tüm aday adaylarına çıktıkları yolda başarı diliyoruz. CHP ön seçim yöntemi ile aday belirleme kararı alarak çok önemli bir iş yaptı. Demokrasi gereği üyelerin kendi milletvekili adaylarını belirlemesi diğer partilere de örnek olması gereken bir davranıştır” dedi.

CHP Milletvekili Aday adayı Süleyman Coşar da Atatürkçü Düşünce Derneğinin Türkiye’nin en önemli demokratik kitle örgütlerinden biri olduğunu söyleyerek “bugün yaşadığımız koşullar büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Kurtuluş savaşı sonrasında görülmüş, bu nedenle gençliğe hitabede gençlere önemli görevler yüklenmiş. Bu sorumluluğu alacak gençlerde ADD gibi kurumların içinde yetişecektir” diye konuştu.

CHP Milletvekili Aday adayı Cengiz Sakarya ise ADD’nin önemli işler yaptığını söyleyerek “bizde CHP’nin Türkiye’nin geleceğini karanlıktan kurtaracağına inanarak bu yolda 7 Haziran seçimleri aday adayı olduk. Gelecek günlerin aydınlık yarınlar olması için hep birlikte çalışmamız gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...